Karabük’te Fuhuş Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı - Karabük Haber Postası
6780ccb9049a7
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
10 Ocak, 2025 10:31 tarihinde yayınlandı
0
1

Karabük’te Fuhuş Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen proje dosyası kapsamında, “Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini ve Zorlama” suçlarına ilişkin geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi.

Teknik çalışmalar neticesinde Karabük merkezde hedef olarak belirlenen 3 kişi ve bu şahıslarla birlikte hareket ettiği tespit edilen 2 kişi olmak üzere toplam 5 şüpheliye yönelik 8 Ocak 2025 tarihinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında tüm şüpheliler gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda şu malzemeler ele geçirildi:

  • 1 adet ruhsatsız av tüfeği,
  • 6 adet cep telefonu,
  • Çok sayıda cinsel içerikli malzeme.

Gözaltına alınan şüphelilerden 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişi ise işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Karabük Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Yetkililer, kent genelinde suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Emekli

    Zina suç olalı kaç gün oldu

Yeni yorumlara kapalı.

FQ2 6
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 12:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Orman Yangın Gönüllülerine Eğitim

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü koordinasyonunda, Karabük Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle orman yangınlarına müdahale edecek gönüllülere yönelik eğitim programı başlatıldı.

Eğitimlere İHH, KARDOFF, SAFDOKS, SİSAD ve TAM ekipleri katılıyor. Toplam 300 gönüllünün eğitim alması planlanan programın ilk etabı tamamlandı. İlk grupta yer alan 70 gönüllüye, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli tarafından orman ve kırsal alan yangınlarına hızlı ve doğru müdahale, saha koordinasyonu ve alınması gereken kritik önlemler uygulamalı olarak aktarıldı.

Yetkililer, eğitimlerle yangınlara ilk anda etkin müdahale edecek gönüllü kapasitesinin artırılmasını, sahadaki koordinasyonun güçlendirilmesini ve kurumlar arası dayanışmanın pekiştirilmesini hedeflediklerini belirtti.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü, “Yeşil Vatan”ı koruma kararlılığıyla orman yangın gönüllülüğü bilincini yaygınlaştırmaya ve eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Emekli

    Zina suç olalı kaç gün oldu

Yeni yorumlara kapalı.