Ramazan Öztürk tarafından
19 Ocak, 2024 10:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Elektronik Sigara Operasyonu

Karabük'te jandarma tarafından kaçak elektronik sigara operasyonu düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 100. Yıl Mahallesi'nde 2 şahsın işlettiği işyerinde yaptıkları aramada, 11 adet elektronik sigara ile elektronik sigaraların dolumunun yapıldığı 46 adet likit, 340 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 97 adet şeffaf poşet, 29 adet sigara koku kartı, 4 bin 615 adet tütün filtresi, 18 bin adet beyaz renkli dökme tütün filtresi, 43 adet sigara tutacağı ve 4 bin 684 gram açık tütün ele geçirdi. İki şüpheli gözaltına alınırken, yapılan açıklamada, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla kaçakçılık ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi. (Ramazan Öztürk)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Üniversitesi’nden 15 Temmuz’un yıl dönümünde çevrim içi sergi

Kastamonu Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü kapsamında erişime açılan çevrim içi stant, 30 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü kapsamında düzenlenen "Zaferin İsmi Türkiye" temalı Memleketler arası Çevrim İçi 2025 Karma Standı erişime açıldı. 15-30 Temmuz tarihleri ortasında çevrim içi olarak gerçekleştirilen stant, farklı coğrafyalardan sanatkarları bir ortaya getirdi. Kastamonu Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra, Türkiye, Mısır, Makedonya, Çeçenistan, Fas, Arnavutluk, Özbekistan, Sırbistan ve Bangladeş’ten katılan sanatkarlarla birlikte toplam 9 farklı ülkeden eserler stantta yer aldı.
Toplam 30 yapıtın sunulduğu stantta; demokrasi, bağımsızlık, ulusal birlik ve toplumsal hafıza üzere temalar, sanatkarlar tarafından farklı disiplinlerde ve özgün tekniklerle yorumlandı.
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin mesken sahipliğinde hazırlanan stant, hem ulusal hem de memleketler arası seviyede akademisyen ve sanatkarların katkılarıyla oluşturuldu.
Sergiye ise Kastamonu Üniversitesi’nin resmi web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin