Reklam
Reklam
cscscs
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Ekim, 2025 13:57 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Belli Oldu

Karabük’te Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlamaları için program belli oldu. İki gün sürecek etkinlikler, çelenk sunumu, fener alayı ve stadyum kutlamaları gibi bir dizi törenle gerçekleştirilecek.

Kutlamalar kapsamında ilk tören, 28 Ekim Salı günü Karabük Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’nda yapılacak. Saat 13.00’te başlayacak olan törende, Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından anıta çelenk sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erecek.

Aynı gün akşam saat 18.30’da ise  Fener Alayı düzenlenecek. Fener Alayı, 5000 Evler Mahallesi’ndeki Trafik Eğitim Parkı’ndan başlayarak, 100. Yıl Mahallesi’ndeki Prof. Dr. Burhanettin Uysal Caddesi’nde (1003 Nolu Cadde) son bulacak. Fener Alayı’nı takiben, aynı cadde üzerinde bir Müzik Dinletisi etkinliği vatandaşlarla buluşacak.

29 Ekim Çarşamba günü kutlamalar sabah saat 10.30’da, Vali Mustafa Yavuz’un tebrikleri kabul etmesiyle başlayacak. Ardından saat 11.00’de, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda kutlama etkinlikleri yapılarak, Cumhuriyet’in 102. yılı büyük bir coşkuyla kutlanacak.

VALİ YAVUZ: “BÜYÜK BİR COŞKU VE GURURLA KUTLANACAK”

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, yaptığı açıklamada, “Milletimizin bağımsızlık iradesinin ve ortak geleceğimizin simgesi olan Cumhuriyetimizin 102. yılı, Karabük’te büyük bir coşku ve gururla kutlanacak” ifadelerini kullandı.

Vali Yavuz, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine katılarak bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin