Karabük'te çocuklar hayal etti, gençler ördü - Karabük Haber Postası
KATIP
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Mart, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te çocuklar hayal etti, gençler ördü

Karabük Katip Çelebi Öğrenci Yurdu, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. “Hayaller gerçek olsun” dileğiyle yola çıkan yurt gönüllüleri, Yenice ilçesine bağlı Şirinköy İlkokulu öğrencilerine unutulmaz bir sürpriz hazırladı.

Proje kapsamında minik öğrencilere “Nasıl bir bere hayal ediyorsunuz?” sorusu yöneltildi. Öğrenciler, hayal ettikleri bereleri önce kağıda çizerek anlattı. Minik yüreklerin hayal gücüyle şekillenen bu resimler, Karabük Katip Çelebi Yurdu’nda gönüllü öğrenciler tarafından ilmek ilmek örülerek gerçeğe dönüştürüldü.

Gönüllü gençler, her bir berenin üzerine çocukların hayallerini işleyerek, onların mutluluğuna ortak oldu. Ortaya çıkan renkli ve desenli bereler, kısa sürede Şirinköy İlkokulu’ndaki sahiplerine ulaştırıldı.

Yurt öğrencileri, birlikte üretmenin ve paylaşmanın sıcaklığını yaşarken, bir kez daha iyiliğin büyüyen bir güç olduğunu gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin