Berkay Doğan tarafından
27 Aralık, 2024 11:35 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Cami Görevlileri ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, istişare ve bilgilendirme toplantılarına aralıksız devam ediyor. Müftü Erhun, bu kapsamda 5000 Evler, 100. Yıl, Bulak ve Esentepe Bölgeleri’nde görev yapan cami görevlileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, birlik ve beraberlik anlayışı vurgulanarak cami görevlilerinin görüş ve önerileri dinlendi. Müftü Erhun, din hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve faaliyetlerdeki tecrübelerin paylaşılması amacıyla fikir alışverişinde bulundu.

Müftü Erhun yaptığı açıklamada, “Din hizmetlerimizde kaliteyi ve verimliliği artırmak için her bir görevlimizin katkısı çok kıymetli. Amacımız, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve bu yolda hep birlikte ilerlemek. Camilerimiz sadece ibadet yeri değil, aynı zamanda toplumsal birliği güçlendiren merkezlerdir” dedi.

Toplantıya katılan cami görevlileri ise bu tür buluşmaların kendileri için oldukça faydalı olduğunu ve din hizmetlerinde motivasyonlarını artırdığını dile getirdiler.

İstişare toplantıları farklı bölgelerde devam edecek.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil ile çarpışan motosikletlinin taktığı kask hayatını kurtardı

Düzce’de motosiklet ile arabanın çarpışmasıyla meydana gelen kazada, motosiklet şoförünün taktığı kask hayatını kurtardı.
Kaza, Darıcı Mahallesi Darıcı Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran otogar istikametinden merkez istikametine seyir halinde olan Yusuf Y. yönetimindeki 41 ANJ 666 plakalı motosiklet, karşı taraftan gelen ve orta sokağa girmek isteyen Sevim O. yönetimindeki 81 AED 774 plakalı Hyundai marka araba ile çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile motosiklet şoförü yere savruldu. İhbar üzerine bölgeye sıhhat takımları sevk edilirken, başında kask bulunan şoför kazayı yara almadan atlattı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücüyü trafik polisi takımları kask taktığı için tebrik ederken, kaza sebebi ile denetimli verilen yol, araçların kaldırılmasının akabinde olağan seyrine döndü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.