blank
Berkay Doğan tarafından
27 Aralık, 2024 11:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Cami Görevlileri ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, istişare ve bilgilendirme toplantılarına aralıksız devam ediyor. Müftü Erhun, bu kapsamda 5000 Evler, 100. Yıl, Bulak ve Esentepe Bölgeleri’nde görev yapan cami görevlileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, birlik ve beraberlik anlayışı vurgulanarak cami görevlilerinin görüş ve önerileri dinlendi. Müftü Erhun, din hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve faaliyetlerdeki tecrübelerin paylaşılması amacıyla fikir alışverişinde bulundu.

Müftü Erhun yaptığı açıklamada, “Din hizmetlerimizde kaliteyi ve verimliliği artırmak için her bir görevlimizin katkısı çok kıymetli. Amacımız, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve bu yolda hep birlikte ilerlemek. Camilerimiz sadece ibadet yeri değil, aynı zamanda toplumsal birliği güçlendiren merkezlerdir” dedi.

Toplantıya katılan cami görevlileri ise bu tür buluşmaların kendileri için oldukça faydalı olduğunu ve din hizmetlerinde motivasyonlarını artırdığını dile getirdiler.

İstişare toplantıları farklı bölgelerde devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Kasım, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 17 yaşındaki çocuk bıçaklandı

Samsun’un İlkadım ilçesinde çıkan tartışmada 17 yaşındaki bir çocuk bacağından bıçaklanarak yaralandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Kıyı Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 17 yaşındaki çocuk, cadde üzerinde bir bireyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kuşkulu, 17 yaşındaki çocuğu bacağından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Yaralanan çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis takımları, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin