blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Haziran, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te boksta gelen başarılar spora ilgiyi arttırdı

Karabük’te boks branşına artan ilgi, gelen başarılarla artmaya devam ediyor.
Baykan Arslan Boks Okulu Spor Kulübü atletleri 2025 yılında şu ana kadar 8 Türkiye şampiyonluğu ve derecesi kazandı. Atletlerin elde ettiği bu muvaffakiyetler, Karabük’te boksa olan ilgiyi daha da artırırken, gençlerin spora yönelmesinde de tesirli oluyor. Üç yıldır boksla uğraştığını söyleyen 16 yaşındaki Ahmet Görkem Kızıltoprak, "Karabük Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyorum. Yıldızlar liselerarası gençlerde 66 kiloda bu sene Türkiye şampiyonu oldum. İnşallah daha âlâ yerlere geleceğim" dedi.
Baykan Arslan Boks Okulu Spor Kulübü sportmeni Kızıltoprak, gayesinin ülkesini temsil etmek olduğunu belirterek, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bilhassa etrafımdakiler de bu okula nasıl kayıt olabileceklerini soruyorlar. Hakikaten herkes yapamaz fakat başaran da değerli yerlere gelir diye konuştu.
Elif Diktepe ise Baykan Arslan Boks Okulu Spor Kulübü sportmeni olduğunu ve boksa 1.5 yıl evvel başladığını tabir ederek, "Beden Eğitimi öğretmenim sayesinde başladım. Bilek güreşinde beni fark etti" halinde konuştu. Diktepe, Türkiye ikincisi olduğunda çok sevindiğini ve ailesini gururlandırdığı için keyifli olduğunu söz etti.
Baykan Arslan Boks Okulu Spor Kulübü Lideri ve Antrenörü Baykan Arslan kuruldukları süreçte pandeminin olumsuz etkilediğini fakat 2025 yılında çok âlâ çıkış yaptıklarını vurgulayarak, "2025 yılında 8 Türkiye derecesi almış atletimiz var. Bu atletlerimizin tamamı bizim altyapımızdan ve birinci yürüyüşlerini bu salonda bizimle yapan atletler. Şu an Yıldız Ulusal Takımı’na ve Büyük Bayanlar Ulusal Takımı’na çağırılacak olan 4 atletimiz var. Türkiye’deki bir kulüpten 4 atletin ulusal gruba davet edilmesi ve 8 atletin da Türkiye derecesi alması gelecek yıllarda bizim bunu çok daha üste taşıyacağımızın ifadesidir" formunda konuştu.
Kulüp olarak her kategoride Türkiye şampiyonlarına katıldıklarını belirten Arslan, "Şu an aktif olarak 48 atletimiz var. Her kategoride Türkiye şampiyonalarına katılıyoruz. Yaz okulu faaliyetimizde 2 Temmuz prestijiyle başlıyor. Burada kulübümüze bilhassa sportif boyutta düşündüğümüz atletlerimizi alıyoruz. Genelde 10-14 yaş ortası atletleri alıyoruz. Zira yalnızca karşılaşmaya yönelik vilayetimizi ülkemizi ve temsil edecek atletlerle çalışıyoruz" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin