Reklam
Reklam
gw
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
15 Ekim, 2025 12:06 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te “Başarı Kulübü Projesi” Hayata Geçiyor

Karabük Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen “Eğitim Kenti Karabük” projesi kapsamında, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla “Başarı Kulübü” hayata geçiriliyor.

Devlet okullarında öğrenim gören; akademik veya sosyal alanlarda üstün başarı gösteren ve onur belgesi almaya hak kazanan öğrenciler, “Başarı Kulübü” çatısı altında bir araya gelecek. Kulübe dahil olan öğrenciler; kırtasiye, giyim, gıda ve benzeri sektörlerde çeşitli indirim ve avantajlardan yararlanabilecek.

Projede, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası da paydaş kurum olarak yer alıyor. KTSO, gönüllülük esasına dayalı bu çalışmada, üyeleri arasında yer alan kırtasiye, tekstil, gıda ve ilgili sektörlerde faaliyet gösteren firmaları projeye katılım konusunda bilgilendirecek. Böylece hem öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olunacak hem de yerel işletmelerin sosyal sorumluluk bilinciyle topluma katkı sunması teşvik edilecek.

Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, projeye ilişkin yaptığı açıklamada; “Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında oluşturulan Başarı Kulübü’ne destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Odamıza kayıtlı firmalarımızın da gönüllülük esasına dayalı bu sosyal sorumluluk projesine katılım göstermelerini bekliyoruz. Öğrencilerimizin başarısına katkı sağlayacak her türlü girişimin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
IMG 5234
İsmail AKCA Avatarı
İsmail AKCA
29 Mayıs, 2026 17:31 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

CHP’de MUTLU SON, AKAY’ı da HARCADILAR

Bayram denildiğinde ilk akla; birlik, beraberlik gelir.

Ama görünen o ki Karabük’teki CHP bayramlaşmasında ne bayram vardı ne de birlik-beraberlik havası…

CHP’de Bayramlaşma değil, Hesaplaşma vardı…

Günlerdir parti içinde kaynayan kazan, bayramın ikinci günü iyice taşmış oldu. Herkesin gözü bir kişiye çevrildi;

Karabük Milletvekili Cevdet Akay’a…

İşin garibi şu…
Ankara’da çıkıp ekonomi konuşurken, bütçe açığını anlatırken, hükümete yüklenirken alkışlanan Akay, iş parti içi meseleye gelince bir anda hedef tahtasına kondu. Dün omuz omuza yürüyenler bugün dönüp oklarını Akay’a çevirdi.

Karabük siyasetini bilen bilir…
Bu şehirde adamı önce sırtına vurup överler, sonra sessiz sessiz ayağının altındaki taşı çekiverirler…

Bayramlaşma programında yaşanan görüntü de tam olarak buydu.

Sanki önceden hazırlanmış bir senaryo vardı.
Bir taraf vitrine çıkarıldı, bir taraf ise eleştiri oklarının hedefinde kaldı.

Özgür Özel’in övgüler dizdiği Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ön plana çıkarılması tesadüf değildi. Verilen fotoğraf da verilen mesaj da çok açıktı. Parti içinde yeni bir denge kuruluyor, eski hesaplar yeniden açılıyor.

Hali hazırda; birkaç gün önce eski il başkanlarından Erdoğan Dinçel’in çıkıp milletvekilini hedef alan sözleri boşuna değildi. O açıklamalar bugün yaşananların adeta fragmanıymış.

Aslında Karabük CHP’de biz bu senaryoyu 2023 seçimleri öncesinde de seyrettik.

2023 seçimleri öncesinde kimlerin kimlere çelme taktığını, kimlerin birbirinin kuyusunu kazdığını herkes gördü. Şimdi aynı filmin yeni sahnesi oynanıyor.

Ama burada sorulması gereken esas soru şu:

Parti gerçekten iktidarla mı mücadele ediyor, yoksa kendi içinde birbirini mi yiyor?

Çünkü vatandaş pazardaki yangını konuşuyor, emekli geçim derdini konuşuyor, genç işsizliği konuşuyor…

CHP’de ise hâlâ koltuk hesabı, ekip kavgası, adam harcama operasyonu konuşuluyor.

CHP genel merkezinde bugün yaşanan Kılıçdaroğlu – Özel koltuk savaşının yansımasını Karabük CHP fırsat bildi, Cevdet AKAY’ın yukarıdan dayatma ile gönderildiği iddia edenler ve Milletvekilliğini hazmedemeyenler adam yeme operasyonuna başladı.

Başardı mı?

Kesinlikle başardı…

Bugün AKAY’ı HARCADILAR, şimdi sıradaki KİM?