blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Eylül, 2024 19:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Ağustos ayında 278 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te Ağustos ayında 278 konut satıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre, Karabük’te 2024 yılı Ağustos ayında toplam 278 konut satışı gerçekleşti. TÜİK verilerine göre, bu satışların 234’ü ikinci el konutlardan oluştu. Türkiye genelinde ise Ağustos ayında toplam 134 bin 155 konut satıldı. Karabük’teki satışlar, ülke genelindeki konut satışlarına kıyasla mütevazı bir paya sahip olsa da, bölgedeki gayrimenkul piyasasının hareketliliğini göstermeye devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Temmuz, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaçkar Dağları’ndan turistlere ‘Beyaz sürpriz’

Rize’nin yüksek bölümlerinde yağan kar turizm faaliyeti için Rize’ye gelen turistleri de şaşırttı.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin yüksek kısımlarında tesirli olan kar yağışı Rize’de de kartpostallık imgelerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Rize’ye gelerek vakit geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistlerde bu eşsiz tabiatın beyaz örtüye bürünmesinden nasibini aldı. Kaçkar Dağları’nın eteklerinde bulunan Çamlıhemşin ilçesine bağlı 2 bin 450 rakımlı Başyayla da büsbütün beyaza büründü.
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Vazifelisi Hikmet Haberal, Kaçkar Dağları’nın kendilerine sürpriz yaptığını lisana getirerek "Bugün 4 Temmuz 2025. Kaçkar Dağları ve yaylalar kara büründü. Kaçkarlar bize sürpriz yaptı. Her vakit olduğu üzere Kaçkar Dağları bizi sürpriz ile başladı" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin