Reklam
Reklam
ggggg 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Eylül, 2025 10:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Acil Çağrı Hizmetleri Masaya Yatırıldı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Makam Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ve ilgili birim amirleri katıldı.

Toplantıda, Karabük’te yürütülen Acil Çağrı Hizmetleri tüm yönleriyle ele alınarak, kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular görüşüldü.

VALİ YAVUZ: “SANİYELER HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”

Toplantıda bir değerlendirme yapan Vali Mustafa Yavuz, vatandaşların acil durumlarda tek numara olan 112’yi arayarak yardım istemelerine olanak sağlayan Acil Çağrı Hizmetleri’nin önemine dikkat çekti. Acil durumlarda bazen saniyelerin dahi hayati önem taşıdığını vurgulayan Vali Yavuz, bu hizmetin ilde en etkin ve verimli şekilde yürütülmesi için gerekli tüm tedbirlerin alınacağını belirtti. Vali Yavuz, ilgili kurumlar ve personelden çalışmalarında en yüksek hassasiyet ve özveriyi göstermelerini istedi.

ASILSIZ ÇAĞRILAR AZALIYOR

Vali Yavuz, ayrıca her geçen gün asılsız çağrı oranının düştüğünü ifade ederek, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni meşgul etmemek adına duyarlılık gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

KAPSAMLI SUNUM YAPILDI

Toplantıda, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Emre Erakçaoğlu tarafından merkezin faaliyetleri, personel durumu, teknik altyapısı ve çağrı istatistiklerini içeren kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından, kurumlar arası iş birliğini artıracak öneriler değerlendirildi ve alınacak tedbirler karara bağlandı. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik mutabakatla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin