Karabük’te 8 bin 700 makaron ile 6 bin 600 gram tütün ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ocak, 2024 16:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 8 bin 700 makaron ile 6 bin 600 gram tütün ele geçirildi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 8 bin 700 adet içi doldurulmuş makaron ile 6 bin 600 gram tütün ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Atatürk Mahallesi’nde icra edilen faaliyette, 1 şahsın işlettiği işyerinde ve ikametinde yapılan aramada, elektronik sigara ile elektronik sigaraların dolumunun yapıldığı 29 adet elektronik sigara likiti, 8 bin 700 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 6 bin 600 gram kıyılmış tütün, 53 adet kesilmiş bandrol, hassas terazi, 9 adet sentetik ecza hapı, 1000 adet beyaz renkli dökme tütün filtresi ve 5 bin 600 adet ambalaj poşeti ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin