Karabük’te 43 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ocak, 2015 15:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 43 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

Karabük’te kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 162 köy yolundan 43’ü yeniden ulaşıma açıldı.
Karabük İl Özel İdare Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar mücadelesinde kapalı olan 162 köyden 43’nün yeniden ulaşıma açıldığı ve halen 119 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi. Açıklamada ayrıca, 14 greyder, 2 kar bıçaklı kamyon ve 2 lastik tekerlekli yükleyici ile kapanan köy yollarının ulaşıma yeniden açılması için çalışmaların yapıldığı belirtilerek, halen merkez’de 1, ilçelerden Eflani’de 34, Eskipazar’da 11, Ovacık’ta 15, Safranbolu’da 33 ve Yenice’de 25 köyden oluşan 770 kilometre yolun ulaşıma kapalı olduğu kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin