Karabük’te iki grup arasında çıkan silahlı kavga nedeniyle gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Beşbinevler Bahçelievler Mahallesi 115 Nolu cadde üzerinde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan A.İ.T ve Ü.K ile M.A. ve G.B. isimli şahıslar arasında silahlar konuştu. Şüphelilerin birbirine açtıkları ateş sonucunda yaralanan olmazken, kurşunlar Abdullah Tekoğlu isimli vatandaşın evinin yatak odasına isabet etti.
Tekoğlu’nun durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar ve incelenen güvenlik kameraları sonrası ekipler şüphelilerin A.İ.T, Ü.K, M.A. ve G.B. olduğunu tespit etti. Düzenlenen operasyonla yakalanan 1’i kadın 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Hakim karşısına çıkan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Karabük’te 4 maganda tutuklandı
Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.
Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.


