Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te 4 bin 283 kişi işe yerleştirildi

Karabük’te Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından 2023 yılında 4 bin 283 kişi işe yerleştirildi.
Karabük İŞKUR’un 2023 yılı verileri açıklandı. Geçen yıl, kurum tarafından 4 bin 283 kişi işe yerleştirildi.
İŞKUR’dan yapılan açıklamada, 3 bin 14 iş yeri ziyareti gerçekleştirildiği belirtildi. İşsizlik için 2 bin 527 kişinin başvuru yaptığının ifade edildiği açıklamada, “ İşsizlik sigortası başvurusundan bin 33 kişi faydalanarak toplam 24 milyon 644 bin TL ödeme yapılmış olup, yarım çalışma ödeneğinden faydalanan 78 kişiye 302 bin 882 lira ödeme yapıldı. Öte yandan Toplum Yararına Programlardan 946 kişi yararlanmıştır” denildi.
Kurumun faaliyetlerinin ve işlevinin bilinirliğinin arttırılması adına ise yıl boyunca 72 okulda 4 bin 342 öğrenciye seminer verilirken, kent genelinde kurulan stantlarla 16 bin 305 kişiyle bireysel görüşme yapılırken, 3 bin 14 iş yeri ziyareti yapıldı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.