Reklam
Reklam
b7fdd58d 9147 4fcf 82f6 8cac1207bcfc
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Haziran, 2026 12:33 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük’te 1010 nolu cadde bulvara dönüşüyor

Karabük Belediyesi tarafından 100. Yıl Mahallesi’nde yürütülen 1010 Nolu Cadde bulvar düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Mahallenin ulaşım ve yaşam kalitesini artırmasının planlandığı  proje kapsamında cadde; yenilenen kaldırımları, düzenlenen yeşil alanları ve modern şehircilik anlayışına uygun görünümüyle yeniden şekillendiriliyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projenin mahalleye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “100. Yıl Mahallemize yeni bir soluk getiriyoruz. 1010 Nolu Cadde bulvar çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Kaldırımları, yeşil alanları ve modern çehresiyle mahallemizi imar etmek için sahadayız” dedi.

Karabük Belediyesi ekipleri, bölgedeki çalışmaların planlanan program doğrultusunda devam ettiğini bildirirken, tamamlanmasının ardından 1010 Nolu Cadde’nin daha güvenli, estetik ve konforlu bir ulaşım aksı haline geleceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin