Karabük Postası tarafından
21 Ekim, 2015 08:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Karabükspor’da Samsunspor Hazırlıkları Devam Ediyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç: “Karşıyaka morali ile Samsunspor karşısından iyi bir skorla ayrılacağız” PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ligin 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı. İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik direktörü Elvir Baliç, Karşıyaka karşısına çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, güzel bir mücadele sonrası maçı kazanmayı bildiklerini söyledi. TEK DÜŞÜNCEMİZ SAMSUNSPOR” Baliç, her maçı tek tek düşündüklerini ve gerçekten ligde her maçın zor olduğunu ifade ederek, "Ligde herkes herkesi yenebiliyor. Takımlar arasında kalite farkı yok gibi. Bütün takımlar aşağı yukarı iyi. Her maç zorlu geçecek. Öncellikle Samsunspor maçını düşünüyoruz. Kaliteli bir takım ve kendi seyircileri önünde oynayacaklar. Karşıyaka karşısında elde ettiğimiz galibiyetin morali ile Samsunspor karşısından iyi bir skorla ayrılacağız" dedi. Takımda cezalı ve sakat oyuncu olmadığını fakat Iancu'nun dizinden hafif sakatlığı bulunduğunu söyleyen Baliç, iç sahada oynayacakları maçlarda taraftarların desteğini beklediklerini ifade etti. Bir gazetecinin ilk yarıyı kaç puan da bitirmeyi hedeflediklerini sorması üzerine Baliç, tahmin etmenin zor olduğunu ve bu konuda hiçbir hesap yapmadığını anlatarak, tek tek maçlara konsantre olduklarını ve sadece Samsunspor karşılaşmasını düşündüğünü aktardı. "GÖNLÜMDEN FENERBAHÇE GEÇİYOR" Fenerbahçe ile Galatasaray arasında pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak derbiyi değerlendiren Baliç, "Derbiyi tahmin etmek zor. Performansa bakıldığında Galatasaray, şu an daha iyi oynuyor. Fenerbahçe son maçlarda iyi bir mücadele göstermedi ama kazandı. Derbiler her zaman farklıdır. Galatasaray uzun zamandır kazanamıyor. Gönlümden Fenerbahçe'nin kazanması geçiyor" ifadelerini kullandı. Öte yandan kırmızı-mavili ekip tam kadro ile Samsunspor maçının hazırlıklarına başlayarak, ısınma ve 5’e 2 top mücadelesi yaptı. Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Elvir Baliç yönetiminde gerçekleştirilen idman öncesi 12 bin 78 numaralı Passolig kartını satın alan kırmızı-mavili takımın taraftarı Adem Güler'e takımın orta saha oyuncusu Muhammet Reis'in imzalı forması yönetim kurulu üyeleri Tuncay Yıldız, Tolga Gül ve oyuncu tarafından hediye edildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sobayı tutuşturmak isteyen yaşlı kadın yanarak can verdi

Bartın’ın Çiftlik köyünde yalnız yaşayan 71 yaşındaki bayan, sobayı tutuşturmak isterken konutu yaktı. Olay sonucu yaşlı bayan da feci halde yanarak öldü.
Edinilen bilgiye göre, Çiftlik köyü Demirciler Mahallesi’ndeki konutta tek başına yaşayan 71 yaşındaki Zeynep Damar, bu sabah başlayan kar yağışının akabinde üşümesi üzerine sobayı tutuşturmak istedi. Sobaya yanıcı ve parlayıcı unsur döktüğü ileri sürülen yaşlı bayan ve mesken birden alev aldı.
Evin penceresine çıkarak canlı diri yandığını söyleyen ve yardım isteyen bayanı köylüler kurtarmak istedi. Etrafı saran alevler nedeniyle kurtarılamayan yaşlı bayan, yanarak öldü.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye takımları tarafından alevler söndürülerek yaşlı bayanın cesedine ulaşıldı.
Yapılan birinci incelemelerin akabinde bayanın cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.