Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Haziran, 2016 13:05 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor’da Hoca Arayışları Sürüyor 

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül: “Teknik Direktör meselemizin birkaç gün içerisinde çözüme kavuşacağını düşünüyorum. Süper Lig’de iyi bir Karabükspor seyrettireceğiz”

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlu Tolga Gül, Teknik Direktör meselesini birkaç gün içerisinde çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Birinci etap kamp çalışmalarının 6 Temmuz’da Bolu’da, ikinci etap kamp çalışmalarının ise 22 Temmuz itibariyle Hollanda’da gerçekleştirileceğini belirten Futbol Şube Sorumlu Tolga Gül, transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.
Geçen sezon PTT 1. Lig’e göre bir takım yaptıklarını ve başarılı olduklarını anlatan Tolga Gül, “Bu sene Süper Lig’deyiz. Şimdi Süper Lig’e göre bir takım yapmamız gerekiyor. Tabii ki devam etmek istediğimiz oyuncularımız var ve bunları kendileriyle konuşarak tebliğ ediyoruz. Sözleşmesi bitip devam etmek istediğimiz Ercüment Kafkasyalı var. Sözleşmesi devam eden Elvis Kokalovic, Kerim Zengin, İlhan Depe, Isaac Promise ve Marius Alexe ile de devam ediyoruz. Dış transferde de Fatih Atik, Hakan Arslantaş, Ahmet Şahin ve Barış Başdaş’ı bünyemize kattık, çalışmalarımız devam ediyor. Dan Petrescu ile anlaşmıştık ama Rusya’dan daha iyi bir teklif aldığını öğrendik. Şimdi diğer teknik direktör adaylarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Teknik Direktör meselemizin birkaç gün içerisinde çözüme kavuşacağını düşünüyorum. Dış transferde yabancı oyuncu konusunda Romanya Milli Takımı’ndan bir iki oyuncunun bize çok yakın olduğunu söyleyebilirim. Taraftarımızın gönlü rahat olsun ki çok iyi bir kadro oluşacak ve Süper Lig’de iyi bir Karabükspor seyrettireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, ayrıca Konyaspor’da kiralık olarak oynayan oyuncuları Traore ile ilgili taleplerinin gerçekleşmesi durumunda oyuncuyu bu kulübe verebileceklerini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude akademik yazimda dijital cozumler egitimi verildi 9gvwT5iK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de akademik yazımda dijital çözümler eğitimi verildi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) gerçekleştirilen “Akademik Yazımda Dijital Çözümler” eğitiminde, akademik çalışmalarda sıkça yaşanan kaynakça ve atıf sorunlarına dijital çözümler ele alındı.

Karabük Üniversitesinde düzenlenen eğitimde, akademik yazımda kaynakça ve atıf sorunlarına dijital çözümler ele alınırken bu süreçleri kolaylaştıran Zotero yazılımının sunduğu imkanlara dikkat çekildi.

Uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimde, tez yazım sürecinde sıkça karşılaşılan kaynakça düzenleme sorunlarına dikkat çekildi. Zotero’nun Google Akademik ve DergiPark gibi platformlardan kısa sürede veri çekebildiği, PDF dosyalarını analiz ederek otomatik künyeler oluşturabildiği katılımcılara örneklerle anlatıldı.

Programda ayrıca, yazılımın farklı atıf stillerine (APA, Chicago, İsnat vb.) kolayca uyum sağlayabildiği ve Word eklentisi sayesinde hatasız kaynakça listeleri oluşturulabildiği ifade edildi. Ortak projelerde iş birliğini artıran grup kütüphanesi özelliği de eğitim kapsamında paylaşıldı.

Eğitim sonunda, dijital araçların akademik yazım sürecinde artık bir zorunluluk haline geldiği vurgulandı. Dr. Öğr. Üyesi Özyalçın, bu tür uygulamaların atıf hatalarını en aza indirerek bilimsel çalışmaların niteliğini artırdığını belirtti.

İlahiyat Fakültesi Türkistan Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zeynep Özcan’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin