Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Aralık, 2017 12:54 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor’da Hakem Tepkisi 

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek: “Haksızlığa uğradık” 

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, Süper Lig’in 17. haftasında sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler’e tepki gösterdi. 

Gölbek, İHA’ya yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor’un şuanda özellikle hakem camiası tarafından pekiyi durumda olmadığını söyleyerek, “Bunu uzun vadeli bir ağlama vesilesi yaparak, Karabükspor’un mağduriyetini dile getirmenin yanında Karabükspor’un haksızlığa uğradı yönünde bir serzeniş olarak dile getiriyorum” dedi.
Gölbek, takıma bazı operasyonlar yaparak, futbolcular üzerinde dış etkileri tamamen kestiklerini kaydederek, “ Telefonlarla takım yapma olayını kestik. Bazı oyunculara oynayın oynamayın diye takımı telkin ve tavsiyelere tamamen kapattık. Buda hem futbolcular üzerinde olumlu etki yaptı, hem de oynadığımız futbola derinlik kazandırdı. Özellikle teknik direktörlük görevine getirdiğimiz Levent Açıkgöz hocamız da bu noktada yönetime yardımcı oluyor ve futbol takımının performansını ciddi bir şekilde yükseltti. Ancak saha dışlı olaylar noktasında Kardemir Karabükspor şuanda özellikle hakem camiası tarafından pekiyi durumda değil. Trabzon maçında da bunu gördük. Faul yapılarak, itilerek, kakılarak futbolcumuzdan alınan bir topla gol yedik. Hakemde tribündeki seyirciler gibi bunu seyretti ve faul vermedi. Bunu uzun vadeli bir ağlama vesilesi yaparak, Karabükspor’un mağduriyetini dile getirmenin yanında Karabükspor’un haksızlığa uğradı yönünde bir serzeniş olarak dile getiriyorum.” dedi.
“ BAZI FUTBOLCULARLA YOLLARIMIZI AYIRIYORUZ”
Gerekli maddi desteği bulurlarsa Karabükspor’un çok daha iyi yerlere gelebileceğini ifade eden Gölbek, “ Ancak görünen tarafıyla başkanımız Ziya Ünsal’a sen başkanlığı devam et noktasında ikna ederek, maddi konuları düşünme, maddi kaynak temin ederiz diyen çevreler şuan ortada görünmüyorlar. Maddi destek konusunda ciddi bir sıkıntımız var. Bu sıkıntı devam ediyor. Bu maliyetleri düşürme noktasında aldığımız önlemlerde var. Bazı futbolcularla yollarımızı ayırıyoruz. Futbolcunun geleceğe dönük 500 alacağı varsa bunu 150 -200’e ikna edip onu da aylara bölüp gönderiyoruz. Ancak hakemler noktasında yakınmamız var. Pazar günü bu Trabzon maçında görüldü. Emeği gasp etmemek lazım. Herkesin hakkını vererek maç yönetilmesi lazım. Maalesef bu yapılmadı”
Yönetimin üzerinde ibra edilememiş yönetim kurulu için bir hukuksal girişim başlatılması yönünde bir baskı olduğunu da anlatan Ahmet Gölbek, “ İnsanlar şunu bilsinler, Karabükspor üzerindeki hassasiyetlerinden dolayı, ibra edilmemiş yönetime neden hesap sorulmuyor gibi bir algı var. Bu algı çok doğru değil. Olaylar şuan hukuka aktarılmış durumda” diye konuştu.
“ELİMİZDE 9-10 OYUNCU KALDI”
Ellerinde şuan 9-10 tane oyuncu kaldığının da altını çizen Gölbek, şunları söyledi:
“ Transfer yapmak zorundayız. Parasını alamayan bazı oyunculara başka yerlerden talep var gitmeyi düşünüyorlar. Bizim o paraları verme şansımız yok. Transfer noktasında bedava alabileceğimiz yada bize Karabükspor olarak destek vermesini umduğumuz insanlardan kiralık olan bazı oyuncular noktasında temasımız var. Birkaç oyuncuya talip var onlarda gitmek istiyor. Bizde kendilerini ikna etmek için çaba gösteriyoruz. Ekonomik durumda fevkalade rahatsızız. Karabükspor’a umulan destekler verilemezse bu durumun üstesinden gelmemiz zor. Hatta ilerleyen günlerde bu yönetiminde bazı yerlerden izin istemesi gündeme gelebilir. Onu da kimse göz ardı etmesin”

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk federasyon yonetiminde ilk kez temsil edilecek JGxYUPbO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük, federasyon yönetiminde ilk kez temsil edilecek

Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu’nun genel kurulunda yapılan seçimlerin ardından Karabük adına tarihi bir gelişme yaşandı. Tolgahan Demir’in 540 oy alarak federasyonun yeni genel başkanı seçildiği kongrede, Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık da yönetim kuruluna girerek kenti federasyon yönetiminde ilk kez temsil etme hakkı kazandı.

Federasyon genel kurulunda mevcut başkan Bayram Karataş 362 oy alırken, rakibi Tolgahan Demir üyelerin 540 oyunu alarak yeni genel başkan oldu. Demir’in oluşturduğu yönetim listesinde yer alan Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık’ın seçilmesi, Karabük esnaf camiasında büyük memnuniyetle karşılandı.

Berberlik ve kuaförlük sektörünün en üst meslek kuruluşlarından biri olan federasyonda Karabük’ün ilk kez yönetim düzeyinde temsil edilecek olması, ilin mesleki örgütlenmesi açısından önemli bir kazanım olarak değerlendirildi.

Karabük Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ın girişim ve destekleriyle yönetim kurulunda yer alan Erol Işık, seçim sonrası yaptığı değerlendirmede kendisine güven duyan delegelere ve destek veren herkese teşekkür etti.

Işık, Karabük’ün sektörün karar alma mekanizmalarında söz sahibi olmasının önemli bir gelişme olduğunu belirterek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem Karabük esnafımızın hem de ülkemizdeki berber ve kuaför camiasının sorunlarının çözümü için çalışacağız. Bu görevi ilimiz adına önemli bir sorumluluk olarak görüyoruz” dedi.

Yeni yönetimin önümüzdeki dönemde sektörün gelişimi, mesleki eğitim, esnafın ekonomik şartlarının iyileştirilmesi ve mesleki hakların korunmasına yönelik çalışmalar yürütmesi beklenirken, Karabük’ün federasyon yönetiminde temsil edilecek olması kent adına önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin