Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Temmuz, 2016 12:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor, Yatabare Konusunda Son Viraja Geldi 

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut: “Yatabare ile her konuda anlaştık. Bu sezon dolu tribünlere oynamak istiyoruz”

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Trabzonspor’un golcü oyuncusu Yatabare ile anlaştıklarını söyleyerek, “Ancak, oyuncunun kulübü Trabzonspor ile arasında konuları var. Bu konular çözüme kavuştuktan sonra gerekli işlemler yapılacak” dedi.

Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, Bolu kampının olumlu geçtiğini belirterek, “Futbolcuların büyük bölümü takıma yeni geldi. Uyum sürecini çabuk atlatmaya çalışıyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Görüştüğümüz futbolcular var. Trabzonspor’un golcü oyuncusu Yatabare’yi takımımızda görmek istiyoruz. Bu oyuncunun bizimle ilgili bir sıkıntısı yok, kendisiyle anlaştık. Ancak, kulübü Trabzonspor ile arasında konuları var. Bu konular çözüme kavuştuktan sonra gerekli işlemler yapılacak. Nijerya’dan getirdiğimiz bir oyuncu var. Eski oyuncumuz Emenike’nin takımından geldi. Onu deniyoruz. Hocamız uygun görürse anlaşıp kadromuza katacağız. Torku Konyaspor’da geçen sezon kiralık oynayan futbolcumuz Traore’yi kampa davet ettik, gelecek ve kampa katılacak. Denemek için kadroya katacağımız bir iki genç oyuncular olacak Avrupa’dan. Hollanda kampında onları izleyeceğiz. Bundan sonraki süreç içinde çok yoğun bir şekilde gelecek sezonlar için yurtdışında çalışmalarımız olacak. Cape Town takımı ile kardeş kulüp projemiz var. Onlarla görüşmelerimiz olacak. Yurt dışında bazı projelerimiz olacak. Bir taraftan ligde kalma diğer taraftan da tesis ve statla ilgili yoğun bir sezon geçireceğiz” dedi.
Taraftarlara seslenen Tankut, “PTT 1. Lig’de olmayacak bir şeyi gerçekleştirdik. Bin 600 kişiyle şampiyon olduk. Geçen sezon maalesef yalnız kaldık. Artık bin 600 kişiye oynamak istemiyoruz. Çok uygun fiyatlara kombineleri çıkarttık. Bu sezon tıklım tıklım dolu tribünlere oynamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Yenicede Ogrenciler LGS oncesi Goktepede eglendi2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Haziran, 2026 13:55 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Öğrenciler LGS öncesi Göktepe’de eğlendi

Yenice Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Karabük Yenice Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan yaklaşık 100 ortaokul 8. sınıf öğrencisi için Göktepe Yaylası’nın eşsiz doğasında moral ve motivasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Yenice Kaymakamı Mert Çanga, Belediye Başkanı Ş. Sertaş Karakaş, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yenice Kaymakamlığı, Yenice Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü’nün paydaşlığında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, doğayla iç içe keyifli vakit geçirme ve çeşitli sportif ile sosyal faaliyetlere katılma imkanı buldu. Program kapsamında öğrencilerle birlikte doğa yürüyüşü yapılırken, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla yangın söndürme tatbikatı da gerçekleştirildi.

Gençlerin sosyal, kültürel ve çevresel bilinçlerinin geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisi ve memnuniyetiyle sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin