karabuk
İmsak 05:48
Güneş 07:13
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:50
Yatsı 20:09
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
21 Ocak, 2015 12:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabükspor Kamp Çalışmalarını Tamamladı

Kardemir Karabükspor, 10 Ocak’ta Antalya Belek’te girdiği ve yaklaşık 11 gün süren devre arası kamp çalışmaları sabah saatlerinde gerçekleşen antrenman ile tamamladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda kırmızı-mavili ekip 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Çalışmaya milli takımlarında bulunan Abdou Razack Traore ve Kuca Alves Miranda katılmadı. Karabükspor, akşam saatlerinde havayolu ile Ankara'ya, oradan da karayaolu ile Karabük'e hareket ederek Perşembe gününden itibaren de Sut Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı çalışmalarına kendi tesislerinde sürdürecek. DÜNYA SIRALAMASINDA YERİNİ ALDI Tarihinde ilk defa Avrupa Kupalarına katılan Kardemir Karabükspor, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından 2014 yılı iç ve dış müsabaka verilerine göre en iyi 500 takımın belirlendiği '2014 Kulüpler Dünya Sıralaması' listesinde 343. sırada yer aldı. Karabükspor resmi internet sitesinden yayınladığı sıralama ile ilgili olarak ise, "Süper Lig'de yer alan 7 kulübün girebildiği listede, daha üst sıraları hedefliyor olacağız" ifadesine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cecececece
Asuman Doğan tarafından
04 Mart, 2026 17:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

CHP’den Atatürk’e Hakarete Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanlığı, Sağlık-Sen Karabük Şubesi yöneticilerinden N… Ç…'nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hakaret içerikli paylaşımına tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada; "Sağlık-Sen Karabük Şubesi yöneticilerinden N… Ç… tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik sarf edilen ifadeleri esefle ve şiddetle kınıyoruz.

Hakkında “İslam düşmanı” gibi asılsız, tarihsel gerçeklerden uzak ve toplumun bir kesimini kışkırtmaya yönelik ifadeler kullanmak; yalnızca siyasi bir görüş beyanı değil, aynı zamanda Cumhuriyet’in kurucu değerlerine ve milletimizin ortak hafızasına yönelik açık bir saldırıdır.

Kamu sorumluluğu taşıyan bir sendika yöneticisinin bu tür ayrıştırıcı ve provoke edici ifadeler kullanması kabul edilemez. Bu söylemler, toplumsal barışı zedelemekte ve anayasal düzene yönelik bilinçli bir itibarsızlaştırma çabasını çağrıştırmaktadır.

Türk Ceza Kanunu’nun 5816 sayılı “Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmesi gereken bu sözlerle ilgili olarak başlatılan hukuki süreçin takipçisi olduğumuzu bildiririz.
Karabük İl Başkanlığı olarak; Cumhuriyetimizin kurucusuna, anayasal düzene ve laiklik ilkesine yönelen her türlü saldırının karşısında olduğumuzu, hukukun üstünlüğü çerçevesinde sonuna kadar mücadele edeceğimizi açıkça beyan ediyoruz.

Hiç kimse Cumhuriyetimizin kurucusuna hakaret etme cüretini kendinde göremez. Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz değildir." ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin