Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Kasım, 2014 13:22 tarihinde yayınlandı
0

Karabükspor İlk Deplasman Puanı Aldı

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas:
“Devre Arası Ciddi Transferler Yapacağız”

Kardemir Karabükspor, bu sezon ilk deplasman puanını Gençlerbirliği karşısında elde etti. Bu sezon oynadığı 5 deplasman maçının dördünden mağlubiyetle ayrılan kırmızı-mavili ekip hafta sonu Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalarak ilk deplasman puanı elde etmeyi başardı.
Takımın tecrübeli teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımda sakat oyuncuların fazla olması nedeniyle dengenin bir türlü oturmadığını belirterek, “Bu sakatlıklar bizi çok sıkıntılı duruma soktu. Viola hazır olmadığı halde Gençlerbirliği maçında oynatmak zorunda kaldık. Ahmet İlhan, Erkan ve Sow’un olmayışı özellikle hücum alanındaki aksiyonları sıkıntıya soktu. Akpala’nın ciddi sakatlıktan çıkması ve geçen sene ile sezon başındaki tempomuzun yüzde 40 altındayız. Gençlerbirliği maçında aldığımız beraberlik bizim için moral oldu. Önümüzdeki hafta başında sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçıyla daha iyi Karabük olacak. Her geçen hafta sakatların iyileşmesiyle biraz daha toparlayan en kötü ilk yarıyı 15 puanın altında bitirmeyen bir takım olacağız. Devre arasında yapacağımız ciddi takviyelerle ligi en iyi yerde bitirerek gelecek sene çok daha iyi bir takım olmak için gayret edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kereste yuklu kamyonet dere yatagina devrildi 1 olu 2 yarali AktLlVwb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kereste yüklü kamyonet dere yatağına devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’un Terme ilçesinde kereste yüklü kamyonetin yaklaşık 200 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Yüksek Yayla Mahallesi Yumru Taş mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aykut K. (33) yönetimindeki 55 K 3209 plakalı kereste yüklü kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak fındık bahçesine girdi. Yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlanan kamyonet, dere yatağında durdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Murat Bayraktar’ın (46) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü Aykut K. ile araçta bulunan Ali Ş. (59), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Murat Bayraktar’ın cenazesi Terme Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin