Karabükspor hazırlık maçında  B.B. Erzurumspor ‘a yenildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2018 14:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor hazırlık maçında  B.B. Erzurumspor ‘a yenildi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında, Kardemir Karabükspor, B.B. Erzurumspor’a  2-0 mağlup oldu.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden B.B. Erzurumspor ile Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan B.B. Erzurumspor, 3. dakikada yeni transferi Emrah Başsan’ın golüyle skoru 1-0 getirdi. İlk yarı boyunca etkili futbolunu sahaya yansıtan B.B. Erzurumspor 28. dakikada Emrah’ın ceza sahası dışından attığı güzel golle durumu 2-0 getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıya ilk on birden sadece Tolga Ünlü ile çıkan B.B. Erzurumspor ikinci yarının hemen başında yakaladığı net pozisyonlarla Kardemir Karabükspor’a zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın son dakikalarında karşılıklı ataklar olmasına rağmen maç bu skorla tamamlandı. Bu sonuçla birlikte B.B. Erzurumspor Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde oynadığı ikinci maçı galibiyetle tamamladı.
Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde oynanan mücadeleyi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, B.B. Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan ve mavi -beyazlı takımın yönetim kurulu üyeleri takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin