Reklam
Reklam

Karabüklü fırıncı silahlı saldırıya uğradı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2017 13:38 tarihinde yayınlandı
0

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bir kişi, eşi ve eşi ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen fırın işletmecisine 6 el ateş etti. Olayda Eflanili fırın işletmecisi hayatını kaybetti.
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde fırın işletmeciliği yapan Karabüklü Cevat Taşdelen, yanında çalışan Ümmmühan Yağız’ın eşi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olay sabah saatlerinde Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakoca Caddesi üzerinde bulunan ekmek fırınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hasan Yağız Adlı kişi, eşi ile yasak aşk yaşadığını iddia ettiği Cevat Taşdelen’in fırınına gitti. Fırına gider gitmez eşi Ümmühan Yağız ve Cevat Taşdelen’e silahını doğrultan Hasan Yağız, 6 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Silahtan çıkan mermilerle yaralanan ikili kanlar içinde yerde kaldı.
Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Cevat Taşdelen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Ümmühan Yağız İse ilk müdahalenin ardından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Cevat Taşdelen’in cesedi ise savcının yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Cevat Taşdelen’in daha önce AK Parti Kandıra İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunduğu öğrenildi.
Tedavi altına alınan Ümmühan Yağız’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken olay sonrası kaçan Hasan Yağız Polis ekiplerince yakalanarak göz altına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Tosya’da güreş sahasını yenileme çalışmaları sürüyor

tosyada gures sahasini yenileme calismalari suruyor qUTs5Wrv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde güreş sahasının modern, konforlu ve işlevsel hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar sürüyor.

Ata sporu güreşin önemli merkezlerinden biri olan Tosya ilçesinde yürütülen proje kapsamında çalışmalar devam ediyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Proje çerçevesinde 180 metrekare kullanım alanına sahip 2 katlı sosyal tesis ile 240 metrekare büyüklüğünde ve 225 seyirci kapasiteli protokol tribünü inşa ediliyor. Sosyal tesisin zemin katında 14 duş, 10 tuvalet ve 35 metrekare soyunma odası yer alırken, üst katında sporcular ve misafirler için dinlenme salonu bulunacak. Protokol tribününün bodrum katında ise 9 tuvalet ve çay ocağı yer alacak.

Sporcuların ihtiyaçlarının karşılanmasının hedeflendiği projeyle birlikte vatandaşların da müsabakaları daha konforlu bir ortamda izleyebilmesi amaçlanıyor.

Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalarla güreş sahasının Tosya’ya yakışır modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin