kubilay
•“Kıbrıs” 1980/4 Kubilay NİĞDE komutanım… Kitabınızı almak isterim. İletişime nasıl geçebiliriz? Hayırlı Olsun…
Karabük’lü Bülent Özcan “Görüşmek üzere” adlı ilk şiir kitabını çıkarttı. Halen Ankara’da Türk Silahlı Kuvetlerinde Astsubay olarak görev yapan Bülent Özcan, arkadaşlık, hasret, sevgi ve aşk temalarından oluşan şiirlerini derlediği kitabını çıkarttı. 1969 yılında Karabük’te doğan ve ilk ve ortaokulu Karabük’te okuduktan sonra liseyi Çankırı Astsubay hazırlama okulunda bitiren Bülent Özcan’ın “Görüşmek Üzere” adlı şiir kitabının ilk sayısı okuyucuları tarafından ilgi gördü. Küçük yaştan beri şiire merakı olduğunu belirten Bülent Özcan “ Şiir yazmayı ve okumayı çok seviyordum. Küçük yaştan beri şiir yazardım. Çok önceden ilk şiir kitabımı çıkartmak isterdim fakat bugüne nasip oldu. Arkadaşlık, sevgi ve aş temalarından oluşan “Görüşmek üzere” adlı ilk şiir kitabımı çıkarttım. Amacım bundan sonra ikinci, üçüncü şiir kitabımı çıkartmak olacaktır. İnsanın yazdığı ve bir kitap haline getirip yayınladığı şiirlerinin okunacak olması beni mutlu ediyor” dedi
TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Otoyol jandarması tarafından yapılan çalışmalarda kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması yaklaşık 2 saat sürerken bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Dörtdivan ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyreden sürücü isimleri öğrenilemeyen, 06 BZM 211 plakalı hafif ticari araca, 06 FKN 684 plakalı otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç sol şeride, otomobil ise emniyet şeridine savruldu. Hafif ticari aracın bagaj kısmından 2 yaralının yola fırladı. Aynı istikamette seyreden 06 DIC 65 plakalı araç ise yere savrulan yaralının birine çarptığı ve güçlükle durabildiği öğrenildi. Meydana gelen kazada toplamda 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, otoyol jandarması ve karayolları ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kaza sebebiyle bölge uzun araç kuyrukları oluştu. Otoyol jandarması tarafından 3 aracın kaldırılması için yapılan uzun süreli çalışmalar sonucunda trafik yaklaşık 2 saatin ardından normale döndü.
kubilay
•“Kıbrıs” 1980/4 Kubilay NİĞDE komutanım… Kitabınızı almak isterim. İletişime nasıl geçebiliriz? Hayırlı Olsun…