Reklam
Reklam

Karabük’e Sporda Dev Yatırım: Cimnastik Salonu Projesi İhaleye Çıkıyor

cccc 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
04 Temmuz, 2025 11:35 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti, gençlere ve spora verdiği önemin bir göstergesi olarak Karabük’te yeni bir spor yatırımını daha hayata geçiriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde Karabük’te spor altyapısını güçlendirmek amacıyla hayata geçirilecek Cimnastik Salonu Projesi’nin yapım ihalesi 28 Temmuz 2025 tarihinde Kamu İhale Kurumu (EKAP) üzerinden gerçekleştirilecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, projeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sporun tabana yayılması, yetenekli gençlerimizin kulüplere ve milli takımlara kazandırılması adına Karabük’te çok değerli bir adım atıyoruz. Yenimahalle’de bağımsız bir Cimnastik Salonu inşa etmek üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce hazırlanan proje, 28 Temmuz’da ihaleye çıkıyor. Proje tamamlandığında hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak bu tesis, AK Parti olarak gençliğe verdiğimiz önemin en somut göstergelerinden biri olacaktır.

Başta bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a, Milletvekillerimiz Sayın Cem Şahin ve Sayın Ali Keskinkılıç’a gönülden teşekkür ediyorum. Projenin hazırlık sürecinde büyük gayret gösteren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Coşkun Güven ve tüm emeği geçen personelimize de şükranlarımı sunuyorum.”

Milletvekili Cem Şahin de projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Karabük’te spor tesislerinin artırılması ve gençlerimizin modern ortamlarda spor yapabilmesi, bizim temel önceliklerimiz arasında yer alıyor. Cimnastik Salonu Projesi bu vizyonun önemli bir parçasıdır. İnşallah bu tesis, Karabük’ten nice şampiyon sporcuların yetişmesine vesile olacak.”

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:

“Gençliğe yatırım, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Biz bu anlayışla hareket ediyor, Karabük’ün dört bir yanına sporun, eğitimin ve kalkınmanın izlerini bırakıyoruz. Cimnastik Salonu projesiyle de gençlerimize yeni bir nefes, yeni bir umut veriyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin