Karabük’ün Eskipazar ilçesinde tesirli olan fındık büyüklüğündeki dolu yağışı sonrası etraf beyaz örtüyle kaplandı.
İlçeye bağlı Ova ve Çatakören köylerinde tesirli olan yağmur, yerini bir mühlet sonra dolu yağışına bıraktı. Tesirli olan fındık büyüklüğündeki dolu yolları, yeşil alanları ve binaların çatılarını beyaza bürüdü. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


Karabük’e fındık büyüklüğünde dolu yağdı
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

