Karabük-Yenice Karayoluna Kaya Parçaları Düştü

Karabük Postası tarafından
07 Ocak, 2015 16:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük-Yenice karayolunda meydana gelen heyelan sonrası yola dağdan kopan kayalar düştü. Karabük-Yenice Karayolu üzerinde bulunan Ezankaya ve Alaçamkaya tünelleri arasında aşırı yağışlar sonrası toprak kayması sonucu yola kayalar düştü. Bir süre trafiğe kapanan yolda Jandarma Trafik ekipleri önlem alarak olay yerine gelen karayolları ekiplerinin çalışması sonrası kayalar yoldan kaldırıldıktan sonra karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Samsun’da kapalı grup yolu sayısı 42’ye düştü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da tesirli olan kar fırtınasından kapanan kırsal mahalle küme yolu sayısı, yapılan çalışmalar sonucu 123’ten 42’ye düştü.
Altay kar fırtınası ülkeyi tesiri altına aldı. Samsun da kuvvetli kar yağışından nasibini aldı. Kent merkezinde kar kalınlığı birtakım noktalarda 30 santime yaklaştı, kırsalda ise 1 metreyi buldu. Tesirli olan kar yağışı nedeniyle 123 mahalle küme yolu kapandı. Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışması sonucu, kapalı olan küme yolu sayısı 123’ten 42’ye indi. Alaçam’da 17, Bafra’da 12, 19 Mayıs’ta 3, Vezirköprü’de 8 ve Yakakent’te 2 küme yolunda kar temizleme çalışmaları sürüyor.
Şehirde kar fırtınası aralıklarla tesirli olmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.