Karabük-Yenice Karayolu Ulaşıma Açıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Ekim, 2015 13:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük-Yenice Karayolu Ulaşıma Açıldı

Karabük-Yenice karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan yol, yeniden trafiğe açıldı.
Karabük-Yenice karayolunun 18. kilometresinde aşırı yağışlar sonrası meydana gelen toprak kayması sonucu kaya parçalarının yola düşmesi üzerine, karayolunun büyük bölümü ulaşıma kapanmıştı.
Bir süre trafiğe kapanan yolda jandarma trafik ekipleri önlem alırken, karayolları ekiplerinin 2 saat süren çalışması sonrası yol yeniden ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
v23
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 09:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Yiyecek arayan yaban hayvanları fotokapanla görüntülendi

Karabük’ün Ovacık ilçesinde yaban hayvanları, yiyecek ararken fotokapanla görüntülendi.

Doğasever Ramazan Işık, evinin yakınlarındaki ormanlık alana yerleştirdiği fotokapanla yaban hayvanlarının takibini yapıyor. Bölgede sık sık yaban hayvanlarını kayda alan Işık, en son olarak yaban domuzlarını, kurtları ve yaban kedisini görüntüledi. Görüntülerde domuz sürülerinin yanı sıra kurtlar ve yaban kedisinin yiyecek aradığı anlar yer aldı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin