Karabük ve Zonguldak’ta Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü kutlandı
Karabük ve Zonguldak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 103. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Karabük’te Yeni Mahalle Spor Salonu’nda gerçekleştirile

Karabük ve Zonguldak illerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile Cumhuriyet'in ilanının 103. yıl dönümü coşkulu etkinliklerle kutlandı.
Karabük'teki kutlamaların adresi Yeni Mahalle Spor Salonu oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Vali Oktay Çağatay günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak bayramı kutladı. Öğrencilerin hazırladığı renkli gösteriler ve okunan şiirlerin ardından, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.
Zonguldak'ta gerçekleştirilen kutlamalarda ise renkli anlar yaşandı. Yer altındaki zorlu mesaileriyle tanınan madenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla kortej yürüyüşüne katıldı. Madencilerin bu anlamlı yürüyüşü töreni izleyen vatandaşlardan büyük alkış aldı.











Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüYorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.


