Reklam
Reklam
67a5c326ac789
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
07 Şubat, 2025 11:24 tarihinde yayınlandı
0

Karabük ve Safranbolu’da Uyuşturucu Operasyonu

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karabük Merkez ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Ekiplerin şüphelilerin üzerinde, eşyalarında, araçlarında ve ikametlerinde yaptığı aramalarda; 3 adet uyuşturucu emdirilmiş çeşitli ebatlarda kâğıt, 6,9 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 2,5 gram metamfetamin, 1 adet sentetik ecza hap, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet şarjör, 8 adet 9×19 mm fişek, 1 adet kelebek tabir edilen bıçak ve 4 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ayrıca 4 cep telefonuna inceleme yapılmak üzere el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Üzerinde kuru sıkı tabanca bulunduran bir şüpheliye ise 11 bin 977 TL idari para cezası uygulandı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla uyuşturucuyla mücadele faaliyetlerinin kararlılıkla süreceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin