Valilikten Kaza Açıklaması

Karabük Postası tarafından
06 Ocak, 2015 10:47 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Kar yağışı sonrası kayganlaşan ve buzlanan yolda kaza yapan Öğrenci servisinde ki hastaların hangi hastanelerde olduğuna dair Karabük Valiliği bir basın duyurusu yayımladı. Valilik tarafından yapılan son açıklama şöyle: “06.01.2015 Salı günü saat 07.49 sıralarında Yenice’den Karabük istikametine gelmekte olan 78 S 5001 plakalı öğrenci servisi (Yenice-Karabük karayolu 12. km) Çakmakkaya Tüneli girişinde şoförün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde tünel girişine çarparak kaza yapmıştır. Kaza haberi alındığında olay mahalline, 112 Acil Servis, Karabük İtfaiyesi ekipleri, Karabük AFAD ekipleri, Yenice İlçe Jandarma trafik timleri ve Asayiş Devriyeleri sevk edilmiştir. Kazaya karışan servis aracı içerisinde (19) öğrenci (1) şoför olmak üzere toplam (20) kişi bulunmakta olup kaza sonucunda (15) öğrenci hafif şekilde yaralanmış,(4) öğrenci ve araç şoförü ise ağır yaralanmıştır. Yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karabük Özel Medikar Hastanesine sevk edilmiştir. 09.45 itibariyle kaza yapan araç olay mahallinden kaldırılmış ve yol trafiğe açılmıştır. Saat 10.15 itibariyle yaralı olan öğrenci İlker KARAKIRIK (8 Yaş) Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Tedavisi devam edenler yaralıların bilgileri şöyledir; Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mustafa ÇAYLI (Şoför) (Ağır Yaralı) Furkan ELİEYİOĞLU (2004) (Ağır Yaralı) Doğan Volkan KOCA (2002) Ali Selim ÇAVUŞOĞLU (2001) Doğukan Sadık AYAN (2000) Yasin AKBIYIK (1998) Atilla Talha ŞEKER (2005) Savaş HATIL (1998) Özel Medikar Hastanesi Şeyda KOYMATOĞLU (1997) Samet KOYMAKCIK (1997) Hilal Ece TOPRAK (2000) Ceren KARADÖNGEL (2000) Sena ÖREN (2000) Murat SAZOĞLU (1998) Furkan KARADÖNGEL (1998) Mehmet Furkan DERELİ (1999) Gurbet KOYMAKCI (1996) Umut Can KARADÖNGEL (1998) Faruk Mert ALTIPARMAK (2000) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri devam eden 10 yaşındaki Furkan Elieyioğlu ve şoför Mustafa Çaylı’nın hayati tehlikeleri devam etmekte olup sağlık ekipleri gerekli müdahalelerini sürdürmektedir. Karabük Özel Medikar Hastanesi’nde tedaviye alınan öğrencilerden 3’ü taburcu edilmiş, 3’ü konsültasyon için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. 4 öğrenci gözlemde tutulmakta olup 1 öğrenci yatırılmıştır. Öğrencilerin hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.”

Yorumlar

  1. Gülşah KARAKIRIK

    Ayni yolda daha once de sadece yağmur yagdigi icin bir ogrenci servisi kaza yapmisti. Neden hava karli ve yollar buzlu olmasina rağmen onlem amacli kar tatili ilan edilmedi?

Yeni yorumlara kapalı.

Samsun’da kapalı grup yolu sayısı 42’ye düştü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da tesirli olan kar fırtınasından kapanan kırsal mahalle küme yolu sayısı, yapılan çalışmalar sonucu 123’ten 42’ye düştü.
Altay kar fırtınası ülkeyi tesiri altına aldı. Samsun da kuvvetli kar yağışından nasibini aldı. Kent merkezinde kar kalınlığı birtakım noktalarda 30 santime yaklaştı, kırsalda ise 1 metreyi buldu. Tesirli olan kar yağışı nedeniyle 123 mahalle küme yolu kapandı. Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışması sonucu, kapalı olan küme yolu sayısı 123’ten 42’ye indi. Alaçam’da 17, Bafra’da 12, 19 Mayıs’ta 3, Vezirköprü’de 8 ve Yakakent’te 2 küme yolunda kar temizleme çalışmaları sürüyor.
Şehirde kar fırtınası aralıklarla tesirli olmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.