Reklam
Reklam
673312b8d936d
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Kasım, 2024 11:39 tarihinde yayınlandı
0

Karabük, ÜNİDES Programında Öne Çıktı

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı” (ÜNİDES) başvuru sonuçları açıklandı.

Üniversite öğrenci kulüpleri ve topluluklarının etkinliklerini destekleyerek gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen ve 2024 – 2025 Yılı içinde, 4 dönem halinde gerçekleştirilecek olan ÜNİDES, 1. dönem sonuçları açıklandı. Üniversite Genç Ofisi’nin öncülüğünde ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın destekleriyle bu yıl programa başvuran 10 projeden 6’sı başarılı olarak seçildi. Karabük, en fazla projesi kabul edilen iller arasında öne çıktı.

Karabük’teki öğrenci kulüpleri, bu başarıyla gençlik alanındaki katkılarını daha da güçlendirerek üniversite camiasının sosyal ve kültürel hayatına değer katmaya devam edecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven; “Karabük Gençlik Hizmetleri Birimi olarak, ÜNİDES Programı’nda başarı gösteren kulüplerimizi kutlar, projelerinin gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine değerli katkılar sunmasını dileriz.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin