blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2024 16:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük sokakları “Özkan Çetinkaya” diyor

AK Parti Karabük İl Başkanlığının Geleneksel Vefa İftarları, "Gönlümüz bir, Soframız bir" temalı sloganla, 5 bin 500 kişinin katılımı ile yapıldı.
AK Parti Karabük İl Teşkilatı tarafından, Kemal Güneş Caddesinde kurulan iftar sofralarında Ramazan ayının bereketini paylaşan 5 bin 500 kişi oruçlarını hep birlikte açtı.
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın tek tek tüm davetliler ile yakından ilgilendiği iftar programına, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, İl Başkanı Ferhat Salt, eski milletvekilleri, il başkanları, il teşkilatı, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, eski il teşkilat mensupları, partinin önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Tasavvuf musikisi ve semazen gösterisi eşliğinde açılan oruçlar sonrası tüm katılımcılara tek tek teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ve İl Başkanı Ferhat Salt; "Mübarek Ramazan ayının bereketini, aynı sofralarda hep birlikte açmanın mutluluğunu, onurunu yaşıyoruz. AK Parti Teşkilatları olarak her zaman vatandaşlarımız ile iç içe olan bir siyasi anlayış içerisinde olduk. Karabüklülerin sorunlarını, taleplerini dinlemek, çözüm bulmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz." İfadelerine yer verdi.
İl Başkanı Ferhat Salt yaptığı konuşmada; "Bugün burda bizlerle bir arada olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu birlikteliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bizler, bu şehir için gecemizi gündüzümüze katmaktan gurur duyuyoruz. Partimizin, teşkilatımızın her bir ferdi bu şehre eserler bırakmak için çalışıyor, çaba gösteriyoruz. 31 Mart seçimlerine sayılı saatler kaldı, buradaki birlik beraberliğimizi 31 Mart’ta sandıklarda da görmek istiyoruz. 12 yıldır partimizin Gençlik Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı görevlerini başarıyla yapmış, Türkiye’nin en genç İl Belediye Başkan Adayı olan Özkan Çetinkaya kardeşimiz, herkesin derdine derman olmaya çalışan bir anlayışta olan, vizyon sahibi, başarılı bir Başkandır. Hepinizden 31 Mart’ta Özkan Başkana destek istiyorum." diye konuştu.
Çetinkaya; "1 Nisan’da Karabük Yükselişe Geçecek!"
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Çetinkaya ise yaptığı konuşmada; "Gönül soframızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Karabük’te değişim artık şart olmuştur.
AK Parti Belediyeciliği ile Karabük Belediyesi 1 Nisan’da yükselişe geçecektir. Bizler projelerimiz ile Karabük’te eser belediyeciliği inşa edeceğiz, gönül belediyeciliğini yeniden şehre kazandıracağız. 31 Mart’ta hepinizden, Özkan Kardeşinize destek istiyorum. Biz bu şehir ile gönülden bağlıyız, ben bu şehrin sadece belediye başkanı olmak için değil, hizmetkârı olmak için de desteklerinize talibiz. Hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah ağzımızın tadını bozmasın, birlik beraberlik ve kardeşlik ile güzel bir şehir inşa etmek için hepinizden sandıkta destek bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ekim, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trendyol 1. Lig: Boluspor: 1 – Esenler Erokspor: 3

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Boluspor alanında ağırladığı Esenler Erokspor’a 3-1’lik skorla mağlup oldu.

Maçtan dakikalar
8. dakikada Ertuğrul’un yanlışlı pasında ortaya giren Hasani’nin kaleci Orkun ile karşı kaşıya kaldığı konumdaki şutunda top ağlara gitti. 1-0
30. dakikada Amilton’un orta pasında topla buluşan Hayrullah Bilazer’in şutunda top filelerle buluştu. 1-1
66. dakikada topsuz alanda Lico ikili çabaya girdiği Kayode’yi yere düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi.
68. dakikada topun başına geçen James Jack’in şutunda top kaleci Orkun’dan döndü. Dönen topu James Jack tamamlayarak filelere gönderdi. 2-1
78. dakikada ceza alanı içerisinde defansın pas kusuruyla topu kazanan James Jack, meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 3-1

Stat: Bolu Atatürk
Hakemler: Yiğit Arslan, Kürşathan Akın, Orhun Aydın Duran
Boluspor: Orkun Özdemir, Lucas Lima (Abdurrahman Üresin dk. 69), Loic Kouagba, Onur Öztonga, Devran Şenyurt, Dean Lico, Florent Hasani, Doğan Can Davas, Mustafa Çaylı (Arda Usluoğlu dk. 58), Martin Boakye (Rasheed Akanbi dk. 58), Mario Balbudia
Yedekler: Bartu Kulbilge, Türker Dırdıroğlu, Ömürcan Artan, Abdulsamet Kırım, Can Arda Yılmaz, Arda Işık, Miraç Uzunoğlu
Teknik Yönetici: Mustafa Er
Esenler Erokspor: Ertuğrul Çetin, Francis Nzaba, Anıl Yaşar, Eray Korkmaz, Hayrullah Bilazer, Mikail Okyar, Guelor Kanga, Recep Niyaz (Alper Karaman dk. 72), Amilton (Altar Han Hidayetoğlu dk. 86), Olarenwaju Kayode (Mame Mor Faye dk. 87), Berat Luş (Ryan Jack dk. 61)
Yedekler: Muhammed Birkan Tetik, Onur Ulaş, Yunus Emre Gedik, Alper Karaman, Muhammet Harun Genç, Hamza Catakovic, Enes Işık
Teknik Yönetici: Osman Özköylü
Goller: Florent Hasani (dk. 8) (Boluspor), Hayrullah Bilazer (dk. 30) James Jack (dk. 68 ve 78) (Esenler Erokspor)
Kırmızı kart: Guelor Kanga (dk. 42) (Esenler Erokspor)
Sarı kartlar: Recep Niyaz, Alper Karaman (Esenler Erokspor), Mustafa Çaylı, Lucas Lima, Mario Balbudia, Dean Lico, Doğan Can Davas (Boluspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin