blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2024 16:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük sokakları “Özkan Çetinkaya” diyor

AK Parti Karabük İl Başkanlığının Geleneksel Vefa İftarları, "Gönlümüz bir, Soframız bir" temalı sloganla, 5 bin 500 kişinin katılımı ile yapıldı.
AK Parti Karabük İl Teşkilatı tarafından, Kemal Güneş Caddesinde kurulan iftar sofralarında Ramazan ayının bereketini paylaşan 5 bin 500 kişi oruçlarını hep birlikte açtı.
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın tek tek tüm davetliler ile yakından ilgilendiği iftar programına, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, İl Başkanı Ferhat Salt, eski milletvekilleri, il başkanları, il teşkilatı, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, eski il teşkilat mensupları, partinin önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Tasavvuf musikisi ve semazen gösterisi eşliğinde açılan oruçlar sonrası tüm katılımcılara tek tek teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ve İl Başkanı Ferhat Salt; "Mübarek Ramazan ayının bereketini, aynı sofralarda hep birlikte açmanın mutluluğunu, onurunu yaşıyoruz. AK Parti Teşkilatları olarak her zaman vatandaşlarımız ile iç içe olan bir siyasi anlayış içerisinde olduk. Karabüklülerin sorunlarını, taleplerini dinlemek, çözüm bulmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz." İfadelerine yer verdi.
İl Başkanı Ferhat Salt yaptığı konuşmada; "Bugün burda bizlerle bir arada olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu birlikteliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bizler, bu şehir için gecemizi gündüzümüze katmaktan gurur duyuyoruz. Partimizin, teşkilatımızın her bir ferdi bu şehre eserler bırakmak için çalışıyor, çaba gösteriyoruz. 31 Mart seçimlerine sayılı saatler kaldı, buradaki birlik beraberliğimizi 31 Mart’ta sandıklarda da görmek istiyoruz. 12 yıldır partimizin Gençlik Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı görevlerini başarıyla yapmış, Türkiye’nin en genç İl Belediye Başkan Adayı olan Özkan Çetinkaya kardeşimiz, herkesin derdine derman olmaya çalışan bir anlayışta olan, vizyon sahibi, başarılı bir Başkandır. Hepinizden 31 Mart’ta Özkan Başkana destek istiyorum." diye konuştu.
Çetinkaya; "1 Nisan’da Karabük Yükselişe Geçecek!"
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Çetinkaya ise yaptığı konuşmada; "Gönül soframızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Karabük’te değişim artık şart olmuştur.
AK Parti Belediyeciliği ile Karabük Belediyesi 1 Nisan’da yükselişe geçecektir. Bizler projelerimiz ile Karabük’te eser belediyeciliği inşa edeceğiz, gönül belediyeciliğini yeniden şehre kazandıracağız. 31 Mart’ta hepinizden, Özkan Kardeşinize destek istiyorum. Biz bu şehir ile gönülden bağlıyız, ben bu şehrin sadece belediye başkanı olmak için değil, hizmetkârı olmak için de desteklerinize talibiz. Hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah ağzımızın tadını bozmasın, birlik beraberlik ve kardeşlik ile güzel bir şehir inşa etmek için hepinizden sandıkta destek bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Forkliftten düşen işçi hayatını kaybetti

Bartın’da 2 ay evvel kauçuk fabrikasında işe başlayan 38 yaşımdaki özgür Çelik, forkliftten düşerek hayatını kaybetti.
Bartın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir kauçuk fabrikasında bakım işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki Özgür Çelik, bakımını yaptığı forkliftten düşerek ağır yaralandı. Ağır yaralanan Çelik, kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Hayatını kaybeden Çelik’in bekar olduğu ve 2 ay evvel kauçuk fabrikasında işe başladığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin