Karabük Sağlık Yönetimi Kastamonu’da Toplandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
gqgqgqgq
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Aralık, 2025 13:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Sağlık Yönetimi Kastamonu’da Toplandı

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol başkanlığında, Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki birinci basamak sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ve gelecek vizyonunun ele alındığı Bölge Koordinasyon Toplantısı Kastamonu’da gerçekleştirildi.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Karabük, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın illerinin İl Sağlık Müdürleri ile Halk Sağlığı ve Destek Hizmetleri Başkanları katıldı.

Toplantıda, bölge illeri arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla koruyucu sağlık hizmetlerinin temelini oluşturan birinci basamak sağlık hizmetleri kapsamındaki mevcut çalışmalar ayrıntılı şekilde değerlendirildi. Ayrıca 2026 yılına yönelik yatırım ve hizmet planlamaları konusunda stratejik görüş alışverişinde bulunuldu.

KARABÜK’ÜN SAĞLIK ALTYAPISI MASAYA YATIRILDI

Toplantıda Karabük’ü; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nermin Seçilmiş temsil etti. Görüşmeler kapsamında Karabük genelinde hizmet veren Sağlıklı Hayat Merkezleri (SHM), Toplum Sağlığı Merkezleri (TSM) ve Aile Sağlığı Merkezlerinin (ASM) mevcut durumları ele alındı. İhtiyaç analizleri yapılırken, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik talepler ve çözüm önerileri de detaylı şekilde değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte subat ayinda 332 konut 33 is yeri satildi uXvESa9p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı.

Buna göre, Türkiye genelinde Ocak ayında ilk el konut satışı 37 bin 785, ikinci el konut satışı 86 bin 764 olmak üzere toplam 124 bin 549 konut olarak gerçekleşti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te Şubat ayında 235’i ikinci el olmak üzere toplamda 332 konut satıldı. İşyeri satışları üzerinden ise 28’i ikinci el olmak üzere toplam 33 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Aynı dönemde Zonguldak’ta ise 524 konut, 75 iş yeri, Bartın’da ise 164 konut, 23 iş yerisatışı gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin