Karabük’te yol boyunca uzanan sık orman dokusu sarı, turuncu ve kızıl tonların hâkim olduğu görünümüyle görsel bir şölen oluşturdu.
Karabük’ün Ovacık ve Eskipazar ilçesi ile Bolu’nun Mengen ilçesi yolundaki ormanlar sonbaharda sarı, turuncu ve kızıl tonların hâkim olduğu görünümüyle mest ediyor. Karabük’ten Mengen tarafına uzanan yol boyunca uzanan sık orman dokusu, sonbaharın tesiriyle kartpostallık manzaralar sundu. Havadan çekilen manzaralarda, ormanların sarı ve turuncunun binbir tonuna büründüğü, kıvrılarak ilerleyen yollar ve yer yer sisle kaplanan vadilerin oluşturduğu sinematografik atmosfer dikkat çekti. Güneş ışığının sarı yapraklar üzerindeki yansımaları, bölgeyi ziyaret eden fotoğraf ve tabiat tutkunlarının ilgisini çekiyor. Sonbaharın kısa ömrüne karşın büyüleyici hoşluğu, ziyaretçilerin unutulmaz kareler yakalamasına imkan tanıyor.


Karabük ormanlarındaki sonbahar renkleri mest ediyor
Kara yolunda ters istikamette ilerleyen sürücü kamerada
Karabük-Eskipazar kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsü faciaya davetiye çıkarırken, karşı yönden gelen araçların sürücüleri ani manevralarla kazadan son anda kurtuldu.
Olay, Mermer Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüler, kendi şeritlerinde ters yönden hızla gelen otomobili görünce panik yaşadı.
Karşı yönden gelen aracı son anda fark eden sürücüler, ani manevralarla ihtimali kazadan kurtuldu.
Ters yönde ilerleyen sürücünün, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı, kilometrelerce bu şekilde ilerledikten sonra gözden kaybolduğu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, ters yönden gelen otomobili fark eden sürücünün direksiyonu kırarak çarpışmayı önlediği, arka kamera kayıtlarında ise otomobilin kamyonun yanından hızla geçtiği anlar yer aldı.

