Karabük’te AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Hıdırellez dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Baharın müjdecisi ve bolluğun simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez, bu yıl da Karabük’te köy etkinlikleriyle kutlandı. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte il genelindeki çeşitli köylerde düzenlenen Hıdırellez programlarına katıldı.
Anadolu inancına göre darda kalanların imdadına yetişen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas peygamberin yeryüzünde buluştukları gün olarak kabul edilen Hıdırellez’de, AK Parti heyeti birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.
Heyet, Karabük merkeze bağlı Acıöz ve Başköy köyü ile Safranbolu ilçesine bağlı Karıt, Tokatlı, Toprakcuma ve Karapınar, Eskipazar’a bağlı Doğancılar, Eflani ilçesine bağlı Güngören ve Ulugeçit köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Etkinliklerde vatandaşlarla sohbet eden AK Parti heyeti, Hıdırellez’in Anadolu’nun köklü kültürel miraslarından biri olduğuna dikkat çekti. Ziyaretlere AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.
Sedat büyükvural
•Bizler hic birşey görmüyoruz nasıl yatırım bilmiyorum ben eflaniliyim bizim köyümüz eflaniye 10 km ama kışın camurdan yazın tozdan gidilmiyor yollar cok bozuk insanlar yazın köylerine gelemiyorlar arabalarıynan mümkünse yetkililer gelsinler bir görsünler yolumuzu .cal köyü kızılgelik mah.bizler doğuda falan yaşamıyoruz.saygılarımla
Yakup
•Köyümüz yol aydınlatması için kaç kere müracat yaptık yapmadılar kimsenin olmadığı köylere demir direk ve yol aydınlatması asfalt yapıyorlar en işlekyolda karanlıkta gidip geliyoruz bu yatırımlar nerelere yapılıyor yapılan asfalttan başka bişey görmedik