blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Ocak, 2025 22:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İdmanyurdu Hukuki Süreci Başlattı

Karabük İdman Yurdu, Osmaniye Spor ile oynanan karşılaşmada, Türk futboluna hiç yakışmayan olayların yaşandığını duyurdu.

Ligin 17. haftasında deplasmanda 2-2 berabere biten maç sonrasında, kulüp başkanı Adem Aydım’ın Osmaniye Spor kulüp yöneticileri tarafından darp edildiği iddia edildi.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından Aydım, hemen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kulüp yönetimi ise bu saldırıyı şiddetle kınayarak, sporun birleştirici ruhuna zarar veren bu tür eylemlerin asla kabul edilemeyeceğinin altını çizdi.

Karabük İdman Yurdu, sorumluların gerekli cezalara çarptırılması için hukuki süreç başlatılacağını belirtti. Kulüp, kamuoyuna saygılarını sunarak, spor dünyasında var olan bu tür olayların sadece sporun ruhuna değil, tüm topluma zarar verdiğini vurguladı.

Sporun dostluk, birlik ve beraberlik içinde yaşanması gerektiğini hatırlatan Karabük İdman Yurdu, bu olayların önlenmesi için herkesin üzerine düşeni yapması çağrısında bulundu. Spor camiasının bu tür saldırılara karşı tek vücut olması gerektiği mesajını veren kulüp, Türk futbolunun geleceği için mücadele edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de hava şartları sebebiyle denize girmek yasaklandı

Düzce’de, hava kaideleri sebebi ile denize girişler yasaklandı.
Akçakoca Kaymakamlığı toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 21 Haziran 13.15’ten itibaren ilçe genelindeki tüm plaj ve kıyılarda denize girilmesinin yasaklandığı belirtildi. Plajlara kırmızı bayraklar asılırken, kıyılardaki cankurtaranlarda denize girilmemesi için vatandaşları uyardı. Rüzgar ve dalgaların tesirli olduğu bölgede denize girişlerin 22 Haziran Pazar günü olup olmayacağı ise şimdi belirlenmezken, Akçakoca Kaymakamlığı bu husus ile ilgili bilgilendirmeyi Pazar günü öğle saatlerinde yapacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin