Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Temmuz, 2023 22:35 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım’dan, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’e ziyaret

Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı eski Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’i makamında ziyaret etti.
Başkan Aydım; ” Değerli Büyüğümüz KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail Demir Beyefendiyi makamında ziyaret ederek, kendilerine yeni görevinin hayırlı olması temennilerimizi ilettik. Ziyaretimizde Kulübümüzün amatör ligden profesyonel liglere uzanan hikayesini anlatarak Karabük ve KARDEMİR’in ayrılmaz bir bütün olduğunu ve profesyonel ligde desteklerine ihtiyacımız olduğunu belirttik. KARDEMİR ile yapacağımız sponsorluk anlaşması ile bu ligden hızlı bir şekilde yükselerek özlenen günlere emin adımlarla nasip olursa ilerleyebileceğimizi ifade ettik.
Kendileri sağ olsunlar, bizleri samimiyetle karşılayarak, Karabük’te futbolun çok değerli olduğunu ve bunu göz ardı etmeyeceklerini önceliklerimizin alt yapı olması noktasında tavsiyelerini ilettiler. Bu sezon içinde elimizden gelen desteği vermek için Yönetim Kurulumuz ile birlikte bir toplantı yaparak yapacağımız bir sponsorluk anlaşması ile özlenen günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum dediler. Burada ki ziyaretimizin ardından Hukuk İşleri Departmanı Müdürü Sayın Arslan Narin beyefendi ile yapmış olduğumuz görüşmelerde geçtiğimiz sezon tesis konusunda yardımcı olduklarını ifade ederek bu senede elimizden gelen desteği Karabük ve Karabük’teki sportif faaliyetlere sağlamak noktasında birçok öneride bulunarak samimiyetle karşıladılar. Doğru ve şeffaf olan her noktada KARDEMİR ve şahsı adına elinden geleni yapacağını ve bu önerileri yönetim kuruluna ileteceğini bizlere ilettiler. Ben kulübüm ve camiamız adına Kentimizin olmazsa olması KARDEMİR desteği ile birlikte özlenen günlere ulaşacağımıza inanıyor değerli Başkanımız Sayın İsmail Demir’e ve Hukuk İşleri Müdürümüz Sayın Arslan Narin beyefendiye misafirperverliğinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu ozbekistandaki teknoloji zirvesinde turkiyeyi temsil etti vEBhH1L7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ Özbekistan’daki teknoloji zirvesinde Türkiye’yi temsil etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ), Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Central Asian University (CAU) ev sahipliğinde düzenlenen CAU Tech Hackathon 2026’ya katıldı.

Karabük Üniversitesi öğrencilerinden oluşan VisioMed takımı, 17 ülkeden 228 takımın katıldığı CAU Global Tech Summit 2026’da sağlıkta yapay zekâ projeleriyle öne çıktı.

“AI in Healthcare” kategorisinde yarışan KBÜ VisioMed takımı; Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Zeynep Bostancı, Reyyan Türk, Nuray Yavuz ve Mustafa Eren Tonbuloğlu’ndan oluştu. Takım, 36 saatlik süreçte deri hastalıklarının teşhisine yönelik yapay zekâ algoritmaları geliştirdi.

Arş. Gör. Kadriye Öz ve Arş. Gör. Elif Dorukbaşı danışmanlığında yürütülen çalışmada, tıbbi görüntü verileri kullanılarak hastalık türlerini sınıflandıran ve lezyonlu bölgeleri tespit eden modeller geliştirildi.

Teknik değerlendirmede sınıflandırmada 21.60, segmentasyonda 31.48 puan alan takım, toplamda 53.08 puanla 228 ekip arasında 22’nci sırada yer aldı.

Zirvede, Vincent Wilczynski ve Sebastian Thrun gibi uluslararası akademisyenlerin yer aldığı jüri tarafından yapılan değerlendirmelerde, Karabük Üniversitesi ekibinin geliştirdiği model teknik açıdan incelenerek beğeni topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin