Karabük Heyetinden Bakan Yardımcısı Ağar’a Ziyaret - Karabük Haber Postası
s21 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Kasım, 2025 11:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Heyetinden Bakan Yardımcısı Ağar’a Ziyaret

Karabük’ten bir heyet, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ı ziyaret ederek demir çelik sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Heyette, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve D. Ali Keskinkılıç, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Özel Sektör Demir Çelik Haddecileri Derneği Başkanı Pehlivan Baylan ile KTSO üyeleri Boskay Metal adına Uğur Bostancıoğlu ve Aygünsan Demir Çelik adına İsmail Aygün yer aldı.

Ziyarette, demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren haddehanelerin hammadde temini ve üretim planlaması süreçlerinde karşılaştıkları zorluklar ele alındı. Sektörün sürdürülebilirlik ve rekabet gücünü artırmaya yönelik çözüm önerileri Bakan Yardımcısı Ağar’a sunuldu.

Toplantıya, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, İhracat Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Kılıç ve İhracat Genel Müdürlüğü Maden, Metal ve Orman Ürünleri Daire Başkanı Ali Rıza Oktay da katılarak değerlendirmelerde bulundu. KTSO Başkanı Fatih Çapraz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’a gösterdiği sıcak misafirperverlik ve iş birliğine açık yaklaşımı için heyet adına teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222 3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
26 Mart, 2026 14:12 tarihinde yayınlandı
0
0

KARÇEL Emekçileri TİS süreci hakkında bilgilendirildi

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Karçel AŞ bünyesinde devam eden toplu iş sözleşmesi sürecine ilişkin çalışanlara bilgilendirmede bulundu.

Karçel AŞ’de gerçekleştirilen toplantıda, devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin son durumu ele alındı. Şube Başkanı Kenan Yılmaz, süreç hakkında emekçilere detaylı bilgi vererek, yürütülen müzakerelerde gelinen aşamayı paylaştı.

Başkan Yılmaz konuşmasında, işçilerin haklarını korumak ve geliştirmek adına sürecin titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, “Toplu iş sözleşmesi görüşmelerimizi kararlılıkla devam ettiriyoruz. Amacımız, üyelerimizin emeğinin karşılığını en iyi şekilde almasını sağlamak” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca çalışanların talepleri dinlenirken, süreçle ilgili merak edilen sorular da yanıtlandı. Sendika yönetimi, şeffaf bir şekilde yürütülen görüşmeler hakkında düzenli olarak bilgilendirme yapılmaya devam edileceğini vurguladı.

Karçel emekçileri ise yapılan bilgilendirme toplantısından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, sürecin birlik ve dayanışma içerisinde tamamlanmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin