blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Eylül, 2024 10:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Gençlik Merkezi, TEKNOFEST 2024’te Büyük Finale Hazır

Karabük Gençlik Merkezi'nden beş takım, Türkiye'nin en büyük teknoloji festivallerinden biri olan TEKNOFEST 2024’ün finaline kalma başarısı gösterdi. Karabük’ün genç teknoloji yıldızları, ulusal arenada projelerini sergilemek için büyük bir heyecanla hazırlanıyor. TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, her yıl artan ilgiyle teknoloji meraklılarını bir araya getiriyor. Bu yıl Karabük’ten finale kalan beş takım, gençlerin teknolojiye olan ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin bu önemli yolculuklarında yanlarında oldu ve takımların başarıya ulaşmaları için tüm imkanları seferber etti. Ulaşım, konaklama, malzeme temini gibi birçok alanda sağlanan destekler sayesinde, gençler projelerini en iyi şekilde hazırlayarak finale hazır hale geldiler. 5-8 Eylül tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek olan finalde, başarıya ulaşan takımlar ödüllerini TEKNOFEST Adana’nın ana sahnesinde alacaklar. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Gençlik Merkezi olarak teknoloji dolu bu büyük yarışmada genç yeteneklerin yanında olduklarını belirtti. Karabük’ün genç teknoloji yıldızları, TEKNOFEST 2024’te hem Karabük’ü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gün sayıyor.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Köy muhtarı kazara meslektaşını vurdu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancayla ateş eden köy muhtarı, kazara yanında bulunan meslektaşını vurdu.
Olay, Kastamonu’nun Daday ilçesi Çavuşlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köy muhtarı H.Ç. (49), kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancasıyla yere ateş etti. H.Ç.’nin tabancasından çıkan kurşun, yanında bulunan bulanan Karabük’ün Eflani ilçesi Osmanlar köyü muhtarı Mehmet Ulukaya’ya (46) isabet etti. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan Mehmet Ulukaya Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ulukaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin