Reklam
Reklam

Karabük Genç Sağlık Sen, Sağlık Çalışanlarının Güçlü Sesi Olmaya Devam Ediyor

VVV
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Nisan, 2025 11:28 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Genç Sağlık Sen, 1. Olağan Genel Kurulunu büyük bir başarıyla tamamladı.

Şube Başkanı Hidayet Güler ve Başkan Yardımcısı Şadiye Yıldırım, gazetemizi ziyaret ederek sendikanın Karabük’teki hızlı yükselişi ve sağlık çalışanlarının hak mücadelesindeki kararlı duruşu hakkında önemli bilgiler paylaştı.

“HAK VERİLMEZ, ALINIR!” İLKESİYLE YOLA ÇIKTIK

Genç Sağlık Sen Karabük Şube Başkanı Hidayet Güler, sendikanın misyonunu şu sözlerle özetledi: “2022’de ‘Hak verilmez, alınır’ ilkesiyle yola çıktık. Türkiye’de sağlık çalışanlarının haklarını gerçek anlamda savunan tek sendika olma hedefiyle hareket ettik ve kısa sürede Türkiye’nin en büyük 3. sağlık sendikası olmayı başardık. Karabük’te ise sağlık çalışanlarının güvenini kazanarak bölgenin en etkin sendikal gücü haline geldik.”

Genç Sağlık Sen’in  sağlık çalışanlarının yanında güçlü bir temsil sunduğunu ifade eden Başkan Güler, “Genç Sağlık-Sen olarak siyaset üstü bir duruş sergileyerek sadece üyelerimizin çıkarlarını gözetiyoruz. Genç ve Dinamik Kadromuz ile  geleneksel sendikacılığa yeni bir soluk getiriyoruz. Şeffaf Yönetim anlayışı ile her kuruşun hesabını veriyoruz. Yerinde ve Hızlı Çözümler ile  Üyelerimizin her an yanında oluyor” diye konuştu.

“BAYRAĞIMIZA VE DEVLETİMİZE BAĞLILIK, TEMEL TAŞIMIZDIR”

Genel Başkan Osman Kaya’nın sözlerine de atıfta bulunan Güler, “Bayrağımıza ve devletimize olan bağlılığımız, sendikal mücadelemizin temel taşıdır. Hem üyelerimizin haklarını koruyor hem de ülkemizin güçlenmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

KARABÜK’TE ETKİN TEMSİL, ÜLKE ÇAPINDA REKOR BAŞARI

Karabük Genç Sağlık Sen, sağlık çalışanlarının haklarını savunma noktasında güçlü bir duruş sergileyerek adından söz ettiriyor. Sendikanın genç ve dinamik kadrosu, sadece yerel düzeyde değil, ulusal çapta da fark yaratıyor. Özellikle Genç Sağlık Sen Hukuk Servisi, ülke çapında en yüksek dava kazanma oranıyla dikkat çekiyor. Bu başarı, sendikanın sağlık çalışanlarının haklarını koruma konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Karabük’ün sağlık camiasında öncü bir rol üstlenen Genç Sağlık Sen, hem yerel hem de ulusal düzeyde sağlık çalışanlarının en güçlü temsilcisi olmaya devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

orduda 3 aracin karistigi kazada 6 kisi yaralandi mID4WIbs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu istikametinden Samsun yönüne seyir eden Cihan Başaran (52) yönetimindeki 34 CHA 716 plakalı hafif ticari araç, yoğun yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazayı görünce yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Gölkem Ustaoğlu, 52 AFP 990 plakalı minibüsünü emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Aksu yönetimindeki 34 BHR 40 plakalı otomobil de yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki minibüse çarptı. 3 aracın karıştığı kazada hafif ticari araç sürücüsü Cihan Başaran ile araçta yolcu olarak bulunan Nermin Başaran ve Recai Güven ile otomobilde bulunan Bahar Aksu, Zümra Aksu ve Serra Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ünye ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serra Aksu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin