Karabük Feshane’de Rekor Kırdı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Aralık, 2014 15:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Feshane’de Rekor Kırdı

İstanbul Feshane’de bu sene ilk defa düzenlenen Karabük Tanıtım Günlerinde katılımcı rekoru kırıldı.
Yarım milyondan fazla insanın ziyaret ettiği Feshane Tanıtım Günlerinde stantlara ilgi çok fazlaydı. Siyaset, spor ve sanat dünyasından bir çok ünlünün ziyaret ettiği Feshane Karabük Tanıtım Günlerinde sahneye çıkan sanatçılar misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Tanıtım günleri boyunca Safranbolu sokağında Bakırcı, Cam Üfleme, Yemenici ve Kalaycı ustalarının sergilediği canlı performanslar büyük beğeni topladı. Tanıtım günlerinin ikinci gününde sahneye çıkan Emel Taşcıoğlu misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattı.
Tanıtım günlerinin üçüncü gününde sevenleri ile bir araya gelen İbrahim Saraçoğlu “Sağlıklı Yaşam” hakkında faydalı bilgiler verdi. “Dünden Bugüne Türk Sineması” konulu söyleşi proğramı için Feshane’ye gelen ünlü yönetmen Türker İnanoğlu ve sinema oyuncusu Zeki Alasya katılımcıların yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı. Akşam saatlerinde sahneye çıkan Bülent Serttaş söylediği şarkılar ile unutulmaz dakikalar yaşattı. Karabük ile ilgili yazdığı ve bestelediği Karabük şarkısı ile Karabük’lülerin gönlünü feth eden Bülent Serttaş’a çiçeğini takdim etmek üzere sahneye gelen Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Bülent Serttaş’ı “fahri hemşehri değil bir Karabük sevdalısı gerçek Karabük’lü” ilan etti. Safranbolu mimarisinde hazırlanan küçük boyutlardaki Vali Konağı hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen misafirlerin ilgi odağı oldu.
Dört gün boyunca İstanbulluların ve İstanbul’da yaşayan Karabük’lü hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle karşılanan Feshane Karabük Tanıtım Günleri bu sene ilk olmasına rağmen katılımcılardan tam not aldı. Stantların ve organizasyonun kusursuz olduğunu ifade eden katılımcılar bu etkinliğin önümüzdeki yıllardan itibaren geleneksel hale getirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dsdsds
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Mart, 2026 18:00 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR’DE  OLAĞAN GENEL KURUL TARİHİ NETLEŞTİ

Karabük’ün köklü sanayi devi KARDEMİR, 2026 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını 10 Nisan’da gerçekleştirecek.

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR), 2025 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 10 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Şirket Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantı saat 09.30’da KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Toplantıda 17 maddelik bir gündem ele alınacak.

Genel kurulda, 2025 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bağımsız Denetim Rapor Özeti ve konsolide mali tabloların okunarak müzakere edilmesi ve onaya sunulması bekleniyor. Ayrıca, 2024 ve 2025 yıllarına ait Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları’na (TSRS) uyumlu sürdürülebilirlik raporları da ilk kez genel kurulun bilgisine ve onayına sunulacak.

Gündemin önemli başlıklarından biri de Şirket’in kayıtlı sermaye tavanına ilişkin sürenin güncellenmesi olacak. Mevcut esas sözleşmede Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen kayıtlı sermaye tavanı izninin geçerlilik süresi 2021-2025 yıllarını kapsarken, yapılacak değişiklikle bu sürenin 2026-2030 yılları olarak uzatılması planlanıyor. Bu kapsamda Şirket esas sözleşmesinin “Şirketin Sermayesi” başlıklı 6. maddesinde tadilat yapılması için pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Toplantıda ayrıca, geçtiğimiz dönemde Türk Ticaret Kanunu’nun 363. maddesi gereğince yapılan yönetim kurulu üyesi atamasının onaylanması, yönetim kurulu üyelerinin 2025 faaliyetlerinden dolayı ibra edilmeleri, 2026 yılı bağış sınırının belirlenmesi, yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur haklarının tespiti, 2025 yılı kar payı dağıtımı ve bağımsız denetim kuruluşunun seçimi gibi konular görüşülecek.

Şirket, genel kurula katılacak pay sahiplerinin kimlik belgeleriyle fiziken katılabilecekleri gibi, elektronik ortamda da (e-Genel Kurul) iştirak edebileceklerini bildirdi. Elektronik ortamda katılım için belirli yönetmelik hükümleri çerçevesinde işlemlerin tamamlanması gerektiği vurgulandı.

Toplantıya ilişkin finansal tablolar, denetim raporları ve sürdürülebilirlik raporları, toplantı tarihinden 21 gün önce Şirket merkezinde ve www.kardemir.com adresinde pay sahiplerinin incelemesine sunulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin