Karabük Emniyetinin Büyük Başarısı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:30
Güneş 06:55
Öğle 13:04
İkindi 16:23
Akşam 19:02
Yatsı 20:22
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Kasım, 2014 14:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Emniyetinin Büyük Başarısı

Eskipazar’da Rahmi Kayacuk’un sopayla dövülerek öldürülmesi olayıyla ilgili aranan üç Suriyeli Karabük Polisinin yaptığı titiz çalışma ile yakalanarak Karabük’e getirildi

Eskipazar ilçesinde, Rahmi Kayacuk’un sopayla dövülerek öldürülmesi olayıyla ilgili 3 Suriyeli, Gaziantep’te yakalanarak sabaha karşı Karabük’e getirildi.
Edinilen bilgiye göre, Eskipazar ilçesinde 19 Kasım Çarşamba günü yaşanan olayda, Rahmi Kayacuk’un (64) evinde sabah kahvaltısı yaptığı sırada elleri iple bağlanıp sopayla dövülerek öldürülmesi ve eşi Halime Kayacuk’un (63) ağır yaralanması olayıyla ilgili Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekibin titiz çalışması sonrası olayla ilgisi olan 3 Suriyelinin Gaziantep’e kaçtığı tespit edildi. Ankara şehirlerarası otobüs terminalinde güvenlik kameralarına yansıyan 3 Suriyelinin eşkalini belirleyen Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün oluşturduğu 4 kişilik özel ekip, Gaziantep’e giderek burada Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlattı. Kimlikleri tespit edilen zanlıların yakınlarına ulaşan ekip Gaziantep’in Ünaldı mahallesindeki Küçük Sanayi Sitesi’nde zanlıların izine rastladı. Bölgede araştırma yapan polis, eşyaları ile birlikte Suriye’ye kaçmak üzere saklandıkları depodan çıkarak gitmeye çalışırken zanlıları yakaladı. Cinayetle ilgisi olan ve Suriye uyruklu oldukları belirlenen Abdulcabbar Abbud (19), Derviş Dakka (19) ve Muhammed Zehra (19) gözaltına alınırken, şahısların üzerinde öldürdükleri Rahmi Kayacuk’a ait cep telefonu ve çakı ele geçirildi.
Gaziantep’teki işlemlerin ardından 3 Suriyeli genç Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 4 kişilik özel ekip tarafından sabaha karşı Karabük’e getirildi. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Suriyeliler sorgulanmak üzere Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

ALACAĞI İÇİN DÖVMÜŞLER
Gözaltına alınıp sorgusu yapılan Suriyeli gençlerden Abdulcabbar Abbud’un, “Daha önce Rahmi Kayacuk’un yanında çobanlık yaptığını, 3 aylık alacağı olan bin 800 TL’yi alamadığını, olay günü sabah eve giderek parasını istediği daha sonra tartıştıklarını ve karı kocayı sopayla dövdüklerini” itiraf ettiği öğrenildi. Abbud, yaşlı adamın üzerinde bulunan bin 100 TL’yi aldıklarını kalan borcunu da istediklerini bu sırada yaşlı adamın ellerini arkadan bağlayarak tekrar sopayla dövüp bayıldı diye bırakıp kaçtıklarını da söylediği öğrenildi.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgusu devam eden 3 Suriyeli gencin kasten planlayarak hunharca ve vahşice adam öldürme ve gasp suçlarından yargılanmak üzere adliyeye sevk edilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
15
Mart Pazar
1447 HİCRİ Ramazan 25
İkindi Vakti
Şuanki vakit
İkindi
  İmsak
05:30
  Güneş
06:55
  Öğle
13:04
  İkindi
16:23
Akşam vaktine kalan süre
 
  Akşam
19:02
  Yatsı
20:22

Video Haberler

inanclari imkanlarini asti caycumanin gencleri profesyonel takimi yendi NhCLwgOL

İnançları imkanlarını aştı, Çaycuma’nın gençleri profesyonel takımı yendi

caycumada modifiye tutkunlari modifiye suc degil yasam tarzidir m6a4H3Wh

Çaycuma’da modifiye tutkunları, “Modifiye suç değil, yaşam tarzıdır”

gol sevinci

Karabük İdman Yurdu Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Golü Buldu

kararkp kapak

Avrupa turizmini Safranbolu’ya taşımakta kararlı adımlar

bayram kp kapak

Berberlerde Ramazan Bayramı yoğunluğu

ulasim

Karabük’te ulaşım zamlandı

kpgozlerpark

ÇİFT SIRA PARK SORUNUNA BELEDİYEDEN ÖNLEM

inanclari imkanlarini asti caycumanin gencleri profesyonel takimi yendi NhCLwgOL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

İnançları imkanlarını aştı, Çaycuma’nın gençleri profesyonel takımı yendi

U17 Gelişim Ligi 5. Grup’ta mücadele veren Çaycuma Gençlerbirliği takımı, rakibi Düzcespor U17 takımını 1-0 mağlup ederek mücadelesini sürdürüyor.

Çaycuma’da Düzcespor U17 Takımını ağırlayan Çaycuma Gençlerbirliği U17 takımı, bu müsabakadan 13. dakikada Behlül Abalı’nın golüyle 1-0 galip ayrıldı. Küçük yaştan itibaren futbolda gelişim kaydedebilmek adına mücadele veren genç sporcular, kısıtlı imkanlara boyun eğmeyip vizyonlarını gerçeğe dönüştürdü.

Çocukluk yıllarında başladıkları futbol yolculuğunda sayısız zorlukla baş başa kalan, ancak birbirlerine kenetlenmekten asla vazgeçmeyen Çaycuma ekibi, Düzce karşısında aldıkları galibiyetle yılların birikimini ve emeğini taçlandırdı.

Elde edilen bu sonuç, yalnızca haneye yazılan üç puandan ibaret kalmadı. Takım, hayallerinin peşinden gitmeye tereddüt eden tüm akranları için de birer örnek oldu.

Teknik Sorumlu Muammer Gökhan Akırşan yaptığı açıklamada, “Bu yola çıkarken gelişim adı altında katılım sağlarken çocuklarla inandık. Sürecin meşakkatli geçeceğini biliyorduk. İyi bir ekibi bir araya getirdik. Özellikle 16-17 yaş grubunda gerçekten bölge karmasında çok iyi çocukları bir araya getirdik. Burada biraz daha desteklenmeyi beklerdik ama kendi şartlarımızda en iyisini yapmaya çalıştık. Bugün de çocuklar sahada çok iyi mücadele ettiler. Boluspor’un ardından ligi 2. bitirirlerse gelişim liginde play-off turuna katılmaya hakları var. Daha iyi takımlarla Trabzonspor, Çaykur Rizespor gibi takımlarla oynama şansları var. Onlarla gururluyum, kendi adıma çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Takım Kaptanı Behlül Özcan ise, “Güzel bir sezon geçirdik. Takım yeniden kuruldu. Sezon başı play-off hedefimiz vardı. Şu an bu hedefi gerçekleştirmek için bir adım daha yaklaştık. Birinci devrede iki mağlubiyet aldık. Ama hedefimizden şaşmadık. Takım arkadaşlarımla idmanlara çok iyi hazırlanıyoruz. Birlikte idman yapamamamıza rağmen takım olarak çok iyi ilerliyor. Bundan sonraki süreçte takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bugün profesyonel takımın alt yapısına karşı galibiyetimizi de aldık. Olmayacak diye bir şey yok. Çalışmaya devam ediyoruz. Hedefimiz Trabzon, Rize gibi takımlarla oynamak” şeklinde konuştu.

Çaycuma Gençlerbirliği U17 Takımı, 28 Mart günü Boluspor U17 takımı ile karşılaşacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
15
Mart Pazar
1447 HİCRİ Ramazan 25
İkindi Vakti
Şuanki vakit
İkindi
  İmsak
05:30
  Güneş
06:55
  Öğle
13:04
  İkindi
16:23
Akşam vaktine kalan süre
 
  Akşam
19:02
  Yatsı
20:22

Video Haberler

inanclari imkanlarini asti caycumanin gencleri profesyonel takimi yendi NhCLwgOL

İnançları imkanlarını aştı, Çaycuma’nın gençleri profesyonel takımı yendi

caycumada modifiye tutkunlari modifiye suc degil yasam tarzidir m6a4H3Wh

Çaycuma’da modifiye tutkunları, “Modifiye suç değil, yaşam tarzıdır”

gol sevinci

Karabük İdman Yurdu Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Golü Buldu

kararkp kapak

Avrupa turizmini Safranbolu’ya taşımakta kararlı adımlar

bayram kp kapak

Berberlerde Ramazan Bayramı yoğunluğu

ulasim

Karabük’te ulaşım zamlandı

kpgozlerpark

ÇİFT SIRA PARK SORUNUNA BELEDİYEDEN ÖNLEM