Deniz gözlü
•Pazartesi 17:00 da Karabük te karşılama kemal oyman da olacak
Karabük, 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılan 15. Olağan Genel Kurulunda yeniden Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanlığına seçilen Yunus Değirmenci'yi bekliyor. Özçelik İş Sendikasının 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılan 15. Olağan Genel Kurulunda mevcut Genel Başkan Yunus Değirmenci yeniden genel başkan seçilmişti. Birlik Medya’ya seçim öncesi yaptığı açıklama da; “Ama kazandığımda ilk başta bütün illerden daha önce Karabük’te bir program yapılacak. Önce Kardemir işçisine selam verilecek, Kardemir Yönetim kurulu ziyaret edilecek, basınla bir araya gelinecek, belediye başkanımız, sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelinecek. Yeni dönemi yeniden planlamış şekilde Karabük’ten bir başlangıç yapacağız. İfadelerinde bulunmuştu. Şimdi kazanılan seçim sonrası Karabük kamuoyu Özçelik İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin seçim öncesi verdiği sözü tutarak Karabük’e gelmesini bekliyor.
Samsunspor, kaleci Okan Kocuk’un mukavelesini 2028 yılına kadar uzattı.
FIFA tarafından verilen iki devir transfer yasağı sona eren Samsunspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını sürdürdü. İç transferde Rick van Drongelen, Soner Gönül, Zeki Yavru, Celil Yüksel, Muhammet Ali Özbaskıcı, Soner Aydoğdu ve Emre Kılınç ile yeni kontrat imzalayan kırmızı-beyazlılar dış transferde ise Anthony Musaba, Antoine Makoumbou, Joe Mendes ve Logi Tmasson’u takımına kattı. Karadeni grubu, son olarak kaleci Okan Kocuk’un dönem sonunda bitecek kontratı 2028 yılına kadar uzattı.
Samsunspor’dan bahis hakkında yapılan açıklamada, "Avrupa’nın enleri ortasına giren ve kalemizi 14 maçta gole kapatan deneyimli eldiven Okan Kocuk ile mukavelemizi 2028’e kadar uzattık. Birlikte birçok başarılara Okan" tabirleri kullandı.
Okan Kocuk, iki dönemde 72 resmi karşılaşmada Samsunspor’un kalesini korudu.
Deniz gözlü
•Pazartesi 17:00 da Karabük te karşılama kemal oyman da olacak