Karabük ÇEKOM pikniğinde çocuklar doyasıya eğlendi
Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki ÇEKOM tarafından düzenlenen aile pikniğinde çocuklar, personel ve yöneticiler bir araya geldi. Açık havada çeşitli oyunlarla eğlenen çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü (ÇEKOM) tarafından düzenlenen büyük aile pikniği, çocuklar, kuruluş personeli ve yöneticilerin katılımıyla coşku ve neşe içinde gerçekleştirildi.
Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sami Çift'in de katıldığı etkinlik, kurum bünyesinde hizmet alan çocuklar, fedakâr kuruluş personeli ve yöneticileri bir araya getirdi. Piknik, renkli ve samimi anlara sahne oldu.
İl Müdürü Sami Çift, etkinlik boyunca çocuklarla ve personelle yakından ilgilenerek onların neşesine ortak oldu. Çift, burada yaptığı açıklamada kurum içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Açık havanın tadını çıkaran çocuklar, çeşitli oyunlar ve yarışmalarla gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdi.
İlgili Haberler
Yorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.



