blank
Ramazan Öztürk tarafından
06 Kasım, 2024 21:11 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 07.11.2024 10:53
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesi’ne Hibe Desteği

Karabük Belediyesi, Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda önemli bir hibe desteğini duyurdu. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kente yapılacak büyük yatırımların Karabük’ün gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan sıfır atık uygulamaları için 3 milyon TL hibe ve 1 minibüs desteği alınacak. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan hibe ile çok amaçlı kapalı spor alanları, tenis kortları, basketbol sahaları ve açık hava fitness alanları gibi modern tesislerin inşa edilmesi ve mevcut spor alanlarının yenilenmesi planlanıyor.

Başkan Çetinkaya;"Karabük’ün her alanda kalkınmasını hedefleyen bu projeleri hızla hayata geçirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanlarımıza, Karabük Milletvekillerimiz Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç’a, İl Başkanımız Ferhat Salt’a, Karabük’ümüze sağladıkları bu önemli destekler için gönülden teşekkür ediyorum. Bu kıymetli hibelerle şehrimizi her alanda kalkındırmaya devam edeceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gazeteciler BEUN Hastanesi’nde sağlık taramasından geçti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ne (ZGC) teşebbüsleriyle, Alaplı İlçesinde vazife yapan Gazeteciler, BEÜN Hastanesi’nde sıhhat taramasından geçti.
Check-up hizmeti alan gazetecilerin ortasında, Zonguldak ilçelerinde olduğu üzere Alaplı’da vazife yapan gazeteciler yer aldı. Gazeteciler, çeşitli branşlarda yapılan denetimlerle genel sıhhat durumlarını değerlendirme fırsatı buldu. BEÜN Hastanesi Başhekim yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Semra Demir’in odasında toplanan bir küme gazeteci, daha sonra kan testi yaptırarak, akciğer röntgeni çektirdi. BEÜN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır, sıhhat hizmetleri ile gazetecilerin daha sağlıklı, yaşamalarını daha uzun sürdürmelerini sağlamak istediklerini söyledi.
Hastane Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır’ın aktiflikle ilgili yaptığı açıklamada "Zonguldak’ta vazife yapan gazetecilerin sıhhat denetimini yapmak üzere hastanemize davet ettik. Gazetecilerin ağır çalışma temposu içerisinde, gerilim içerisinde olmaları, gerilime bağlı olarak sistemik hastalıklarının önüne geçilmesi gayesiyle kan analizleri, akciğer röntgenler pahalandırılacak. Sağlıklı insan, kendi branşında başarılı işler yapar. Bugün onları hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk" dedi.
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Lideri Derya Akbıyık da gazetecilerin sıhhat denetiminden geçirilmesinin yanı sıra gelecekte de buna emsal faaliyetler yapacaklarını bildirdi.
Günlük haber telaşı içerisindeki gazetecilerin birçok sefer kendi sıhhatlerine dikkat etmediklerini anlatan Akbıyık, "Amacımız basın mensuplarının sağlıklı olarak misyonlarını sürdürmelerine katkıda bulunmak. Cemiyet olarak bir öncülük yaptık. Sağ olsun BEÜN Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Burak Bahadır’ın dayanağıyla arkadaşlarımız sıhhat denetimlerini yaptırdılar. Başta Prof. Dr. Ayşe Semra Demir’in olmak üzere öteki ünitelerde misyon yapanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin