Karabük Belediyesi’nden Miniklere Yaz Tatili Armağanı - Karabük Haber Postası
1234 5
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
18 Temmuz, 2025 11:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi’nden Miniklere Yaz Tatili Armağanı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde geçtiğimiz yıl başlatılan ve büyük ilgi gören yüzme kursları, bu yaz döneminde de çocuklarla buluştu.

Karabük Belediyesi ile Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 8-13 yaş arası çocuklara yönelik ücretsiz olarak düzenlenen kursun açılışı, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’in katılımıyla 100. Yıl Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi.

Açılış programında çocuklarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çocukların fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerini destekleyen projeleri önemsediklerini belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Yüzme kurslarımızla çocuklarımızın yalnızca sporla tanışmasını sağlamıyoruz; aynı zamanda onları ekran bağımlılığından uzaklaştırarak daha sağlıklı ve aktif bir yaz tatili geçirmelerine katkıda bulunuyoruz. Bu tür programlar, çocuklarımızın özgüven kazandığı, arkadaşlık ilişkileri geliştirdiği ve eğlenerek öğrendiği alanlar sunuyor. Gözlerindeki heyecan ve mutluluk bize her şeyi anlatıyor.”

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Belediyemizle uyum içinde sürdürdüğümüz bu proje, çocuklarımızın yaz tatilini verimli geçirmesi adına son derece değerli. Sporun erken yaşta kazanılması gereken bir alışkanlık olduğuna inanıyoruz. Yüzme kursları sayesinde hem fiziksel gelişim destekleniyor hem de çocuklarımız spor kültürüne adım atıyor.”

Kurs açılışında çocuklara özel olarak hazırlanan bone ve sırt çantaları da hediye eden Başkan Çetinkaya, yüzme havuzundaki neşeli anlara eşlik etti. Program boyunca renkli görüntüler oluşurken, çocukların yüzlerindeki mutluluk dikkat çekti. Kayıt ve bilgi işlemleri Karabük Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi üzerinden sağlanıyor. Detaylı bilgi almak isteyenler, 444 21 78 numaralı çağrı merkezini arayabilir veya 0501 078 78 78 ile 0501 178 78 78 numaralı WhatsApp hatları üzerinden iletişime geçebiliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gw2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 10:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesini çocuklar yönetti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya bugün birbirinden kıymetli misafirlerini ağırladı. Şehit Metin Arslan İlkokulu öğrencileri Sadık Efe Bal, Elvin Deren Demirsoy, Ece Aslan, ve Ömer Karakavuz ile Atatürk Kamer Kreşi’nden gelen minik öğrencileri belediyede ağırladı. 23 Nisan’ın coşkusu cıvıl cıvıl belediyeyi sararken Başkan Çetinkaya geleceğin büyüklerine başkanlık makamını devretti.

Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük’ün güzel çocuklarını belediyede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

Çocuklara duyulan sevginin ve güvenin, yarınlara olan inancın en kıymetli göstergesi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, geleceği emanet edeceğimiz nesiller için çalışmanın en büyük sorumlulukları olduğunu dile getirdi. Ziyaret sırasında makam koltuğunu çocuklara bırakan Çetinkaya, “Bu koltuklar, yarın ülkesine hizmet edecek evlatlarımızın emanetidir” sözleriyle çocuklara duyduğu güveni dile getirdi. Karabük Belediyesi, 23 Nisan’ın ruhuna yakışan sıcak ve samimi anlara ev sahipliği yaptı.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onların hayallerini dinleyen Başkan Çetinkaya, vatan sevdasının ve çocuklara duyulan sevginin aynı yürekte buluştuğunu belirterek, her hizmetin merkezinde bu anlayışın yer aldığını ifade etti. Miniklerin gözlerindeki umut ve heyecanın, geleceğe dair en güçlü motivasyon olduğunu söyledi.

Karabük Belediyesi KAMER kreşinden gelen çocuklar Başkan Çetinkaya’ya kendi çizdikleri resimleri hediye etti. Çetinkaya miniklerle özel olarak ilgilenirken bütün resimleri tek tek değerlendirdi. Neşeli anlara ev sahipliği yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da çocuklara hediyeler takdim ederek bayramlarını kutladı. Başkan amcaları ile keyifli bir gün geçiren Atatürk KAMER kreş öğrencileri Belediyeden mutlu ayrıldı.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yanı sıra, Şehit Metin Arslan İlkokulu Müdürü Recep Türkoğlu, Sınıf Öğretmeni Ayşe Ünal, Atatürk KAMER Kreş Öğretmeni Perihan Özbek ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin