Reklam
Reklam
66c23546d99db jpg
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
18 Ağustos, 2024 20:55 tarihinde yayınlandı
0

“Karabük Belediyesi’nden ilkokula başlayan öğrencilere destek

Karabük Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okula ilk adımlarını atacak olan öğrencilere yönelik anlamlı bir destek başlattı. Belediye, öğrencilerin eğitim hayatlarına sağlıklı bir başlangıç yapabilmeleri için “Okula Başlangıç Seti” hediye edecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemiz, her zaman olduğu gibi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanındadır. Eğitim, milletimizin yükselmesi ve ülkemizin geleceğe güvenle bakması adına en önemli unsurlardan biridir. Bu bilinçle, okula yeni başlayacak öğrencilerimize ‘Okula Başlangıç Seti’ hediye ederek, onların eğitim yolculuğunda yanlarında olmak istedik. Karabük Belediyesi olarak, çocuklarımızın eğitimini desteklemek ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize şimdiden hayırlı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin