Karabük Belediyesi’nden Emeklilere Vefa: Kültür Gezileri Başlıyor - Karabük Haber Postası
yyyyy46y754
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
28 Şubat, 2026 14:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi’nden Emeklilere Vefa: Kültür Gezileri Başlıyor

Karabük Belediyesi, “Emeklilerimize Vefa Programı” kapsamında kültür gezileri düzenliyor. Program çerçevesinde ilk gezi 2 Mart Pazartesi günü Kastamonu’ya gerçekleştirilecek.

Saat 13.45’te başlayacak olan ve ücretsiz olarak düzenlenecek gezi kapsamında katılımcılar; Nasrullah Meydanı, Nasrullah Camii’nde ikindi namazı, Kastamonu Kalesi ziyareti, iftar programı ile Şeyh Şaban-ı Veli Camii ve Türbesi’nde teravih namazına katılacak. Program, Ramazan ayının manevi atmosferi eşliğinde tarihi ve kültürel değerlerin yerinde görülmesini sağlayacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, programa ilişkin yaptığı açıklamada emeklilerin toplumun hafızası ve en kıymetli değerleri olduğunu belirterek, “Karabük’ümüzün emektarlarına vefa göstermek bizim için bir sorumluluktur. Kültür gezilerimizle tarihî ve manevi mekânlarımızı birlikte ziyaret edecek, Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşayacağız. Büyüklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Belediye yetkilileri, kültür gezilerinin belirlenen takvim doğrultusunda devam edeceğini bildirirken, programa ilişkin detaylı bilgi ve kayıt için 444 21 78 numaralı iletişim hattından alınabileceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda trafik polisleri denetimleri sikilastirdi 6q6e6VcQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da trafik polisleri denetimleri sıkılaştırdı

Bolu’da trafik polisi ekipleri, kentin en işlek noktalarında motosiklet ve özel halk otobüsü sürücülerine yönelik evrak ve kural denetimi gerçekleştirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde trafik güvenliğini ve düzenini sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu güzergahlardan Cumhuriyet Caddesi üzerinde denetim noktası oluşturdu.

Uygulamada özellikle motosikletler ve özel halk otobüsleri durdurularak tek tek kontrol edildi. Ekipler tarafından, sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenirken, ehliyet, ruhsat ve zorunlu araç evrakları incelendi. Kent genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin