Karabük Belediyesi’nde 15 Ayda %71 Proje Tamamlandı - Karabük Haber Postası
WhatsApp Image 2025 07 08 at 14.46.58
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Temmuz, 2025 16:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi’nde 15 Ayda %71 Proje Tamamlandı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, göreve gelişinin 15. ayında seçim döneminde taahhüt edilen projelerin %71’inin tamamlandığını ve kalanların yapımının hızla sürdüğünü açıkladı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karabük halkı, değişim yönünde irade ortaya koyarak Özkan Çetinkaya’yı belediye başkanlığına taşıdı. “Şehri imar, gönülleri ihya” sloganıyla yola çıkan Başkan Çetinkaya, göreve geldiği günden bu yana şeffaf, yenilikçi ve vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı benimsedi.

50 PROJENİN %71’İ TAMAMLANDI

Seçim döneminde halka açıklanan 50 projenin %71’i, yalnızca 15 ay içerisinde hayata geçirildi. Kalan projelerin büyük bölümünde de çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Çetinkaya, “Bugün bir kez daha Karabük’ümüze verdiğimiz sözlerin arkasında durmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ ADIMLAR

Çetinkaya yönetimi altında Karabük Belediyesi, sosyal belediyecilikte önemli projelere imza attı. Belediye Aşevi, Hayır Çarşısı, Mobil Çorba Aracı gibi hizmetlerle dayanışma kültürü güçlendirilirken, geniş katılımlı Ramazan etkinlikleri düzenlendi. Ayrıca, Türkiye’nin 6’ncı, Batı Karadeniz’in ise en büyük sahipsiz hayvan barınağı hizmete açıldı.

KENT KİMLİĞİNE DEĞER KATAN YATIRIMLAR

Kültürel ve sosyal yaşamın yeniden canlandırılmasına önem veren belediye, Havuzlu Bahçe ve Saat Kulesi Tesislerini restore ederek halkın kullanımına sundu. Uzun yıllardır atıl durumda olan lunaparkın yeniden faaliyete geçirilmesi, çocuklara sevinç, yetişkinlere nostalji yaşattı.

VATANDAŞLA BİREBİR TEMAS

Göreve geldiği ilk gün belediye girişindeki bankoyu kaldırarak “Vatandaşla arama mesafe koymam” mesajı veren Başkan Çetinkaya, “Hemşehri İletişim Merkezi” gibi projelerle vatandaşla doğrudan temas kuran bir sistem geliştirdi.

KARABÜK’ÜN KRONİK SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

50 yıl sonra yenilenen Kayabaşı Merdivenleri, açılan yeni kreşler, yüzme ve spor kursları, sanat evi, modern taksi durakları ve terminal gibi hizmetlerle kentin ihtiyaçları karşılanmaya başlandı. Kentsel dönüşüm adımları, Soğuksu TOKİ ve Gar sahası kamulaştırması gibi projelerle de Karabük’ün kronik sorunlarına çözüm getiriliyor.

Kısa sürede sergilediği yüksek performansla dikkat çeken Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük’te yalnızca bir belediye başkanı değil; değişimin, samimiyetin ve hizmetin simgesi haline geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin