blank
Haber Merkezi tarafından
12 Haziran, 2025 10:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Karabük Belediyesi, şehir genelindeki temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar birçok noktada temizlik faaliyetleri yürütüyor.

Kent merkezinden mahalle aralarına, yürüyüş yollarından çocuk oyun alanlarına kadar çeşitli alanlarda eş zamanlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çöp konteynerleri düzenli olarak yıkanıyor ve dezenfekte ediliyor. Ayrıca, çevre kirliliğine neden olan moloz ve büyük hacimli atıklar belirlenen noktalardan toplanıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir temizliğinin önemine dikkat çekerek, “Temizlik sadece belediye hizmeti değil, aynı zamanda şehir kültürünün bir parçasıdır. Daha sağlıklı ve düzenli bir Karabük için ekiplerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve şehir estetiği için anlık müdahalelerde bulunuyor ve düzenli denetimler yapıyoruz. Karabük’e bugünün değil, geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda yaklaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Berkay Doğan tarafından
12 Haziran, 2025 15:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sergisi Göz Doldurdu

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2024-2025 eğitim öğretim yılı sene sonu sergisi düzenlendi.

Karabük Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, lise bahçesinde gerçekleştirildi. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve çok sayıda öğretmen ile öğrenci katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, açılış öncesi yaptığı konuşmada meslek liselerinin sadece ilimizde değil, ülkemiz ve dünyadaki önemine değindi. “Meslek lisesi, elimiz kolumuzdur” diyen Akbaş, pandemi ve deprem dönemlerinde liselerden büyük destekler alındığını vurgulayarak, “Liselerimizden mezun olan gençlerin Kardemir’de istihdam edilmesi, 62 öğrencimize aylık 1500 TL burs sağlanması, staj yapan öğrencilere belge verilmesi ve üniversite kazanan öğrencilerin burslarının devam etmesi gibi projeler bizleri sevindiriyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Karabük'te birçok okulda güçlendirme çalışmaları başlatıldığını ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin projesi tamamlanan modern binasına kavuşacağı bilgisini paylaştı. Etkinlikte, elektrik-elektronik teknolojisi, makine teknolojisi, metal teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, bilişim teknolojileri, metalurji teknolojisi, mobilya ve iç mekan tasarımı ile kimya teknolojisi alanlarındaki öğrencilerin el emeği göz nuru eserleri sergilendi. Katılımcılar, sergideki stantları gezerek öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.